To je to što me zanima!

Vahi je prekipjelo: Odlazi iz Nantesa i preuzima Maroko?

Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama, pričao je Vaha prije nekoliko mjeseci...
Vidi originalni članak

Epizoda Vahida Halilhodžića u Francuskoj bi uskoro mogla završiti. Bivši trener Dinama preuzeo je Nantes u listopadu prošle godine kada su visjeli na rubu ljestvice i uspio ih je podignuti do 13. pozicije. Sve je bilo divno i krasno, ali onda su čelnici opasno razljutili Vahu. 

On je zatražio od čelnika da mu pojačaju momčad, a ne da dovode igrače na svoju ruku i bez njegova znanja, što je prije i bio slučaj.

-  Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama. Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo tako mi to rekli. Zove se Antonio Mance, tako su rekli. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim odlučivati o transferima - zagrmio je nedavno Vaha i poslao čelnicima kluba poruku.

Čini se da Nantes nije ispunio njegove želje i uskoro bi mogao napustiti klub. Francuski mediji pišu kako bi službena potvrda trebala stići u petak kada će se Vaha zahvaliti Nantesu na suradnji.

Iako je i dalje trener 'kanarinaca', Halilhodžić je navodno već i pronašao novi posao, a riječ je o poziciji izbornika u reprezentaciji Maroka. Francuz Herve Renard napustio je tu funkciju nakon loše predstave Maroka na Afričkom kupu nacija, a upravo bi Vaha trebao biti njegov nasljednik.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Pra&vica 31.07.2019.

    Jako je interesantno zašto naši portali baš o tom treneru iz nama susjedne zemlje tako puno pišu...a tamo nitko...nikako da postane izbornik svoje države...preuzme neki klub u svojoj zemlji...svi su u krivu, ON uvijek u pravu...a dotičnog dobro poznajem...i nažalost nićemu se ne čudim...oduvijek je bilo samo- ja,ja,ja, ....i ništa mi drugo nije važno.

  • Cronik1 31.07.2019.

    Tako je Vaha,odjebi Kitu

  • drakula1985 31.07.2019.

    Kažem ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare