To je to što me zanima!

Vahid Halilhodžić jako je ljutit: Moji su igrači vrlo neodgovorni

Dva dana uopće nam nije rekao da ima problema, kaže Halilhodžić za Brazilca Sammira. Njega muči Ahilova peta, a probleme imaju u Carlos, Cufre, Tonel, Etto...
Vidi originalni članak

Cijelo vrijeme na pripremama u Međugorju Vahid Halilhodžić bio je nasmijan i dobro raspoložen, ali jučer se to promijenilo.

- Sammira muči Ahilova tetiva. Pauzirat će tjedan dana, a možda će se, kao Cufre, morati ranije vratiti u Zagreb - rekao je Dinamov trener, kojeg su vidno naljutili Brazilčevi problemi.

Iako uz Sammira problema s ozljedama imaju Tonel, Etto, Carlos i Cufre, koji u Zagrebu čeka pregled, kažnjavanja neće biti.

- Od igrača tražim da preuzmu malo veću odgovornost. Očito je da ovi ozlijeđeni nisu odradili cijeli program i da su se na odmoru malo opustili. Ni u kažnjavanju nije sve, ali moraju biti zreliji. Primjerice, Sammir dva dana nije rekao da ga boli i da ima problema. Takve stvari se ne bi smjele događati - rekao je Halilhodžić.

Gotovo svi Dinamovi treneri kontrolirali su igrače u sobama.

Vaha to ipak ne radi.

Trenerski je posao možda složeniji i od premijerskog, govori Vaha je je očito pod određenim pritiskom

- Ne mogu ih kontrolirati baš cijelo vrijeme, a to i ne želim. Igrači moraju biti pravi profesionalci i preuzeti odgovornost - rekao je Vaha i nastavio:

- Dok sam trenirao u Francuskoj, zatekao sam igrače kako u pet sati igraju playstation. Strašno sam se iznenadio, a poslije je istraživanje pokazalo da su tri sata igre na playstationu jednako naporna kao utakmica.

Došla je i crnogorska televizija, zbog intervjua s Beqirajem.

- Ako ste došli zbog Beće, odmah ga možete voditi - našalio se Dinamov trener. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Trollaš_me 21.01.2011.

    a da li se koji hrvat ozljedzio? ma daj pobacajte ta svr cmizdravr curice van i stavite domace decke.

  • ajduk2 20.01.2011.

    ljutit,ljutit! vaha je jako ljutit,ljutit, a svi znaju kad je vaha ljutit da je onda jako ljutit,ljutit !!! xD

  • user_73017 20.01.2011.

    Vaha je strasan profesionalac, bome je digo Dinamov mentalitet na gospodsku razinu i otiso korak naprijed od svih proslih wannabeija.. sto Z.M. doduse sa svojim "mucko djubre" vrati 2 unazad

Komentiraj...
Vidi sve komentare