To je to što me zanima!

Vahid nezadovoljan igrom, zabrinut je i za realizaciju

U Hrastovskom je Dinamo pobijedio Zadrugar 6-0. Kramarić ja zabio 'hat-trick', a prvijence su zabili nova pojačanja 'modrih' Jakub Sylvestr i Beqiraj
Vidi originalni članak

Dinamo je u poluvremenu utakmice šesnaestine finala hrvatskog Kupa protiv Zadrugara već upisao tri gola. 'Modri' su u Hrastovskom napali od početka susreta. Strijelci su bili Beqiraj u 12. minuti, Sylvestr u 24., a Kramarić u 39. na asistenciju Moralesa.
- Tražio sam što više golova, međutim malo sam nezadovoljan s pas igrom, brzinom kao i predajom i kontrolom lopte. Ali prije svega brine me realizacija - kazao je Vaha.
U nastavku susreta Kramarić je povisio na 4-0, a asistirao je Sylvestr. Ponovno je precizan bio Crnogorac Beqiraj u 70. minuti za 5-0, dok 'hat-trick' postiže Kramarić u 78. minuti.
- Volio bih zabijati na većim utakmicama, ali čekam svoju priliku. Nadam se da će Vaha razmisliti o igri s dva napadača - rekao je Kramarić.
Strateg Dinama, Vahid Halilhodžić ušao je u utakmicu s ponešto promijenjenim sastavom. Ubacio je Sylvestera, koji je zajedno s Beqirajem postigao prvijence, a našli su se tu i Mesarić, Callelo, dok je na gol stavio Marina Skendera.
OSTALI REZULTATI
Cibalija je pobijedila drugoligaša Rudeš s 3-0, Istra 1960 je bila bolja 3:1 od Hrvatskog dragovoljca koji je utakmicu završio s igračem manje. Inter sa 2:1 slavio je u gostima kod Lokomotive. Slaven Belupo je minimalnim rezultatom 1:0 osigurao pobjedu nad Opatijom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sb-ustanik 22.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • LowRider 22.09.2010.

    Skor Halihodžića na klupi Dinama 8 (7-1-0)--- 18:2!!!

  • Visca_Barca 22.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare