To je to što me zanima!

V. Valdes: I ovakva Barcelona B bi bila najbolja u Španjolskoj

Trener Barcelone Josep Guardiola u startu je želio dati do znanja kako dobro zna gdje je došao, na hrvatskom jeziku zahvalio se na čestitkama za osvojene trofeje
Vidi originalni članak

Trener Barcelone Josep Guardiola pohvalio se odmah znanjem iz hrvatskog. Pozdravio je novinare upravo na hrvatskom jeziku i pokazao novinarima kako zna gdje je došao.

- Znam za grad i državu u koju sam došao. Znam da Hrvati vole nogomet i da su uvjereni da mogu svakoga pobijediti pa tako i prvaka Europe Barcelonu. Momčad koja je došla je nekompletna, ali vjerujte mi, ja bih najviše volio da su došli svi igrači i da ih imam sve na raspolaganju.

S trenerovim riječima složio se i Victor Valdes, koji je na pitanje o tome kako bi momčad Barcelone koja je došla u Split prošla u Ligi prvaka odgovorio:

- Jednako - pomalo je ljutito rekao Valdes i dodao kako Barcelona nije nekolicina igrača, nego je to klub s istom filozofijom koji će biti jednako dobar tko god istrči na teren.

Njegov suigrač Busquets dodao je kako zna gdje su došli, da Hajduk slavi sto godina, te da je Hrvatska dala puno dobrih igrača.

- Cijenim igrače s ovih prostora, otac mi je puno pričao o Prosinečkom, a ja sam ga imao sreću upoznati - rekao je Busquets.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Messi100 24.07.2011.

    BRAVO ZA SVE :)

  • Nisam Taj 23.07.2011.

    To ja govorim cijeli dan,ovakva Barca bi bila prva u Spanjolskoj. Ne zaboravimo da je jedan Villareal prosle godine dosao u Maximir na utakmicu EL sa B ekipom,toliko o tome koliko se modre cijeni u Europi. Tko ce cijenit klub koji do 1/8 finala bilo kojeg kupa u Europi nije dosao 40 godina,samo budala i neznalica ?!

  • hajduk11 23.07.2011.

    Hajduk - Barcelona, Dinamo - Inter (ali iz Zaprešića)

Komentiraj...
Vidi sve komentare