To je to što me zanima!

Valencia ih razbila 28 razlike, Baskonia smijenila Perasovića!

Hvala klubu što mi je dao priliku raditi na mjestu koje zauvijek nositi posebno mjesto u mom srcu. Hvala navijačima što su uvijek bili uz nas, čak i kad stvari nisu išle dobro, rekao je Peras...
Vidi originalni članak

Hrvatski stručnjak Velimir Perasović (54) više nije trener Baskonije, objavio je španjolski klub na svojim stranicama. Dogovoren je raskid suradnje zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.

Peras je stigao u studenom prošle godine.

- Hvala klubu što mi je dao priliku raditi na mjestu koje zauvijek nositi posebno mjesto u mom srcu. Hvala navijačima što su uvijek bili uz nas, čak i kad stvari nisu išle dobro, a tad smo ih trebali najviše. Jasno mi je da je momčadi potrebna pobjeda i želim vam svu sreću u potrazi za novim trenerom - rekao je hrvatski trener, a iz kluba su poručili:

- Hvala Velimiru Perasoviću za obavljeni posao i profesionalizam dok je bio u našem klubu.

Vlasnici su očekivali jako puno od kluba ove sezone, ali rezultati baš nisu bajni i zbog toga je Perasović 'izvisio'. U Španjolom prvenstvu su na 13. mjestu s omjerom 6-9, a ni u Euroligi nisu blistali. Također su na omjeru 6-9, ali čelnike su posebno zaboljeli porazi od Reala (77-55) i Valencije (105-77) u najelitnijem europskom natjecanju. To su bile kapi koje su prelile čašu i odlučile o sudbini hrvatskog trenera u španjolskom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jordan2323 20.12.2019.

    Preuzmi hajduk isto ti je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare