To je to što me zanima!

Valencia nestala za 60 sekundi uz promašeni penal D. Pareja...

Barcelona je svladala Valenciju 2-0 na Camp Nouu u 32. kolu Primere. Luis Suárez pogodio je u prvoj, a Lionel Messi u 94. minuti. Katalonci imaju "+5" pred Realom...
Vidi originalni članak

Sergio Busquets u prvoj je ovosezonskoj utakmici Barcelone i Valencije na Mestalli zabio pobjedonosni gol za Katalonce duboko u sudačkoj nadoknadi, a u prvenstvenom uzvratu na Camp Nouu Luis Suárez smirio je navijače odlučujućim golom u prvoj minuti. A Lionel Messi ponovio je gol u 94. minuti četvrtoplasiranoj momčadi prvenstva za rutinsku pobjedu 2-0.

Ipak, daleko od toga da je "blaugrana" lako došla do nje. Na isteku prve minute Messi je poslužio Suáreza na desnoj strani šesnaesterca, a Urugvajac prizemnim udarcem pogodio suprotnu stranu. Erupcija oduševljenja na tribinama.

Već u trećoj minuti umalo izjednačenje. Rodrigo je promašio gol nečuvan s 13 metara. Još je bolja šansa za goste, koji su do ove utakmice bili deset utakmica bez poraza, stigla u devetoj minuti. Piqué je srušio upravo Rodriga, sudac pokazao na penal, no Dani Parejo loše je pucao i Claudio Bravo uhvatio je "živu loptu".

Nije se Valencia predavala nakon te propuštene prilike, u 22. Alcácer je pucao iz blizine, a Mathieu blokirao gotovo siguran gol. Desetak minuta poslije isti je igrač pucao s ruba šesnaesterca i pogodio stativu. Pet minuta prije predaha odgovorio mu je Messi promašajem "zicera" s pet metara koji je otišao pokraj gola.

Argentinac se, izgleda, posvađao s golom, pa je pogodio prečku u 64. minuti iz slobodnjaka, no ipak se upisao u strijelce u posljednjim sekundama utakmice. Proigrao ga je Neymar, a Leo iz popravnog pokušaja prevario Diega Alvesa i postavio konačnih 2-0.

Na ljestvici je Barça povećala bodovnu razliku pred Real Madridom na pet bodova prije nego što "kraljevski klub" odigra svoju utakmicu 32. kola Primere protiv Málage na Santiago Bernabéuu (20 sati).

Idi na 24sata

Komentari 108

  • strmi007 18.04.2015.

    bodovi su bitni na kraju dana

  • lm62 18.04.2015.

    ima još dovolno pare u barcinoj lokomitivi

  • tomislav_12 18.04.2015.

    valencia je bila odlična u prvom poluvremenu. bili su bolji čak i od reala kada su igrali protiv barce sad ovu zadnju, ali ih je zato sustigao umor u drugom i onda je barca lagano kontrolirala utakmicu od 60e minute

Komentiraj...
Vidi sve komentare