To je to što me zanima!

Valenciennes pustio trenera u Sociedad, mijenja ga Vaha?

Predsjednik Valenciennesa Francis Decourriere spomenuo je četvoricu kandidata za klupu svog kluba. Među njima je i bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić
Vidi originalni članak

Francuski prvoligaš Valenciennes objavio je u subotu kako je pristao pustiti svoga dosadašnjeg trenera Philippea Montaniera u španjolski Real Sociedad za 500.000 eura odštete.

Montanier (46) je čelnicima kluba nakon posljednje utakmice sezone najavio svoju namjeru odlaska u San Sebastian, ali budući da je imao ugovor do 2012. godine, pojavilo se pitanje odštete. Ona je sada napokon dogovorena, tako da će Montanier od sljedeće sezone voditi Real Sociedad koji je prije nekoliko dana otpustio trenera Martina Lasartea.

Predsjednik Valenciennesa Francis Decourriere je, pak, najavio da će novog trenera imenovati sljedeći tjedan, a spomenuo je i četvoricu kandidata:

- Vahid Halilhodžić, Daniel Sanchez, Jean Fernandez ili Laurent Fournier.

Halilhodžić je donedavno bio trener zagrebačkog Dinama, a u Francuskoj je dosad vodio Beauvais, Lille, Rennes i PSG.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Superteška 04.06.2011.

    Šuška se da ide u Chelsea, pod uvjetom da Modrić ode u ManU. Nema nikakve poveznice? Nije bitno, bitno je da se nešto piše.

  • Saicm 04.06.2011.

    Vaha zasluzuje u potpunosti da vodi Zagrebacki Dinamo..Covjek je ispravan i velika ljudina..Isto tako sanjam da on preuzme kormilo BiH reprezentacije..Covjek je na svom mjestu, poslije cire najbolji u bivosj SFRJ..

  • lacosta01 04.06.2011.

    Vaha ove godine pauzira

Komentiraj...
Vidi sve komentare