To je to što me zanima!

Valjda je zadnji: Floyd 'Money' Mayweather oprostio se 3. put

Amerikanac odlazi s više pobjeda (50) nego ima godina (42) i 12 svjetskih titula. Nije izgubio nijedan meč u karijeri u kojoj je u zadnjem meču prekidom pobijedio Conora McGregora
Vidi originalni članak

Floyd Mayweather kaže dosta! Premda ga od 2017. godine nema u ringu, sada je odlučio okončati svoju boksačku karijeru. Valjda zadnji put nakon što je isto odlučio 2007. pa 2015.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moraš znati kada objesiti rukavice o klin - rekao je.

- Zvali su me da se vratim u ring nekoliko puta, ali moje je zdravlje moje bogatstvo. Boks je izuzetno brutalan sport. Izuzetno. U posljednjih nekoliko godina puno je boksača umrlo unutar ringa.

Amerikanac odlazi s više pobjeda (50) nego ima godina (42) i 12 svjetskih titula. Nije izgubio nijedan meč u karijeri u kojoj je u zadnjem meču prekidom pobijedio Conora McGregora.

Postojale su indicije da se vrati protiv Mannyja Pacquiaa, no odradio je tek ekshibiciju u Japanu protiv Tenshina Nasukawe. 

- I dalje putujem i odrađujem ekshibicije. Sjajno zarađujem na taj način. Između 10 i 30 milijuna dolara. Tako zarađujem više od većine današnjih boraca - pohvalio se.

- Imao sam sjajnu karijeru, drago mi je kako je sve završilo.

Pa dok se opet ne predomisli... 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • osijek2 21.11.2019.

    Nije to ništa... CroCop je nedavno po jubilarni 10-i put završio karijeru. P. S. Nemojte ovo objaviti na Mirkovom faceu, jer slijede prijetnje, uvrede i psovke

  • kiki i ja 21.11.2019.

    Svijet je odavno u k...u

  • binz_hearse 21.11.2019.

    Ima 40kg sa krevetom. Neš ti fajtera

Komentiraj...
Vidi sve komentare