To je to što me zanima!

Valverde je i službeno trener Barce: Ima sposobnost i znanje

Valverde ima sposobnost, prosuđivanje, znanje i iskustvo, promovira mlade igrače i ima Barcin način. Veliki je radnik, rekao je na konferenciji za medije Bartomeu
Vidi originalni članak

Ernesto Valverde je novi trener Barcelone! Potvrdio je to predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu u ponedjeljak poslijepodne.

Dosadašnji trener Athletic Bilbaa (koji je sezonu završio na sedmom mjestu u prvenstvu) je s katalonskim klubom potpisao ugovor na dvije godine, a službeno predstavljanje je zakazano za četvrtak.

- Valverde ima sposobnost, prosuđivanje, znanje i iskustvo, promovira mlade igrače i ima Barcin način. Veliki je radnik - rekao je na konferenciji za medije Bartomeu.

Valverde je i u igračkoj karijeri nosio dres Barcelone, a u 22 utakmice je postigao osam pogodaka. Do sada je kao trener vodio Athletic, Valenciju, Olympiacos, Villarreal i Espanyol.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • nijekasno 30.05.2017.

    Barci ne treba strucnjak,treba im trener koji ce znati drzati na uzdi sve zvijezde koje imaju a to je tesko za njega Plus treba im kompletna obrana

  • ruzmarin 30.05.2017.

    Hmm, ne znam, ne poznajem ga, ali ako je jedan slabašni AB imao tako dobru obranu, nadam se da će poraditi na obrani i u novom klubu.

  • Matija1611 29.05.2017.

    Po čemu je on kvalificiran da vodi najbolje igrače na svijetu .... sta je napravio u bilbau??? Stalno Barcelona dovodi ove neke trenere koji će raditi kako upravi pase... još sad kad dovedu 2-3 losa pojačanja tipa SERI iz nemam pojima kojeg francuskog kluba i to je to... treba kupiti dobroga desnoga beka i coutinha kad već dovođenje verratia nije realno... courinho je u zadnje 2 utakmice Liverpoola igrao povučenije i odigrao 2 vrhunske utakmice .... Iniesta mu može samo čestitati ... a o kvaliteti udarca da ne pričam kakva jer razlika... ali će se rade kupiti jedan ovaj SERI pa još 2-3 takva i opet će msn biti jedino sto valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare