To je to što me zanima!

Van Gaal dovodi Di Mariju i svog miljenika u Man. United

Uz ovaj dvojac, stiže i Argentinac Marcos Rojo. Ukoliko bi sva spomenuta trojica igrala kao na SP-u u Brazilu, navijači Manchestera imali bi razloga za zadovoljstvo
Vidi originalni članak

Louis van Gaal je shvatio da uz brojne ozljede i aktualnu momčad ne može previše napraviti pa je zatražio pojačanja i već se priprema ponuda od 62,5 milijuna eura za Angela di Mariju!

Real Madrid bi trebao pristati na takav iznos jer su ga doveli za 36 milijuna eura iz Benfice i imaju veliku gužvu na sredini terena. Zanimljivo je i da Manchester United Argentincu planira ponuditi ugovor na pet godina, vrijedan 62,5 milijuna eura, odnosno 12,5 milijuna eura godišnje. Bez bonusa koji bi mu donijeli svake godine dodatnih pola milijuna eura.

Uz Di Mariju, Van Gaal bi trebao dobiti i pojačanja u obrambenom dijelu, svog miljenika Nizozemca Daleyja Blinda i Argentinca Marcosa Roja. Ukoliko bi sva spomenuta trojica igrala kao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, navijači Manchestera imali bi razloga za zadovoljstvo, bez obzira na desetke milijuna eura izdvojene da ih se dovede na Old Trafford.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • conga jo 18.08.2014.

    manchester samo govori o kupnji igraca a od toga nista ajde pocnite vec jedanput sokirajte svijet sa senzacionajnom kupnjom a ne svaki dan govoriti dovest cemo ovoga onoga pa toga..

  • strmi007 18.08.2014.

    Di Maria bi im dobro došao

  • 18.08.2014.

    Di Maria je igračina,Rojo se dokazao na SP-u,ali Blind me je oduševio. Može igrati na više pozicija u momčadi i to vrlo kvalitetno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare