To je to što me zanima!

Van Gaal mora ovo dobiti iako mu nema tko igrati...

Bez osmorice igrača Bayern dočekuje Bordeaux u Ligi prvaka, ni Arjen Robben nije sasvim spreman za utakmicu... A situacija u grupi jako je teška
Vidi originalni članak

Mi ovu utakmicu jednostavno moramo dobiti kako god znamo, rekao je Louis van Gaal, ali vjerojatno ni sam ne vjeruje u to. Svjestan je da je njegova momčad trenutačno daleko od onoga što on želi, a Bordeauxu će se suprotstaviti bez Franka Riberyja, van Buytena, Müllera.. Ukupno čak osmorice igrača!
- Golemi je to gubitak za nas, ali ne razmišljam o tome. Igrači koje imamo moraju dati sve od sebe i, kao što sam rekao, kako god znamo moramo ovo dobiti - rekao je Nizozemac na klupi bavarskog diva. Arjen Robben trebao je početi od prve minute, ali još uvijek nije potpuno zaliječen i Van Gaal je odlučio za početak ga ostaviti na klupi.
- Robben će biti u kadru, ali ne vjerujem da će početi utakmicu. Nije trenirao, ne može ni igrati - odlučno kaže Nizozemac i najavljuje:
- Možda uđe na 30 ili 35 minuta, ovisno o tijeku utakmice.
Zbog ozljede mišića nema ni našeg Ivice Olića, a Van Gaal navodno je odustao i od 30 milijuna eura vrijednog Marija Gomeza. U napadu će zato krenuti s Miroslavom Kloseom i Lucom Tonijem. A baš je Talijana prvog otpisao kad je stigao u München. Sada, kada je najteže, Van Gaal u pomoć zove napadača koji je u sezonu krenuo kao tek četvrta opcija u vrhu napada.


DECO: TRENUTNO NIJE LAKO IGRATI U ATLETICU
Ovo će za mene biti posebna utakmica, bit će zanimljivo opet igrati u Španjolskoj, rekao je Deco, veznjak Chelseaja i bivši igrač Barcelone uoči gostovanja kod Atletico Madrida. Chelsea bi osigurao prolazak grupe pobjedom nad grogiranim Atleticom.
- Prolaze doista teško razdobolje, ali brzo će se oni oporaviti - kaže Deco.

FERGUSON PROTIV RUSA BEZ POLA MOMČADI
Zbog derbija koji ovaj vikend igraju u Premiershipu protiv Chelseaja, Alex Ferguson odlučio je poštedjeti ključne igrače dvoboja s CSKA-om. Tako će Manchester United istrčati bez braničkog dvojca Ferdinand - Vidić, a gotovo je sigurno da će na klupi ostati i napadači Wayne Rooney te Dimitar Berbatov.

FERRARA VIŠE NEMA PRAVO NA POGREŠKU
Nakon poraza od Napolija kojim su stigli na golemih sedam bodova zaostatka za Interom, Ciri Ferrari opasno se trese klupa Juventusa. Uprava torinskoga kluba ne krije razočaranje i svaki idući poraz mogao bi ga stajati otkaza. Eventualni gostujući neuspjeh protiv Maccabija iz Haife teško da će mu tolerirati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare