To je to što me zanima!

Van Gaal: Thomas Müller će na klupi čekati svoju šansu...

Trener nogometaša Bayerna Louis van Gaal nije zadovoljan onime što na terenu u zadnje vrijeme pruža 21-godišnji njemački igrač Thomas Müller pa ga je stavio na klupu
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvih 10 utakmica ove sezone u Bundesligi Müller redovito bio u prvom sastavu svog kluba, u prošlom je kolu, na gostovanju kod Borussije iz Mönhengladbacha (3-3), u igru ušao tek u 70. minuti.

Bayern u nedjelju dočekuje Nürnberg u bavarskom okršaju, u sklopu 12. kola, a Müllera, sudeći po najavi njegovog nizozemskog trenera, opet čeka ista sudbina kao i u prošloj rundi – klupa za pričuve.

- Müllerove predstave u zadnje vrijeme jednostavno nisu bile dovoljno dobre. Morat će čekati na svoju šansu jer su drugi u zadnje vrijeme bili bolji – veli Van Gaal.

Müller se zadnjih tjedana tužio na nedostatak svježine, s obzirom na veliki broj akumuliranih utakmica. Van Gaal je pronašao efikasan način kako ga osvježiti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • AlexŽarković 13.11.2010.

    tog van gaala treba istjerati iz tog bayerna,prošle godine je bio dobar a ove godine si bayern nesmije dopustiti takve rezultate...

  • chevaper 13.11.2010.

    ako mi ovaj van gaal unisti novoga gerda i ako se radi ovakvog sranja proda negdje ja cu njega unistit! BAYERN UBER ALLES!

Komentiraj...
Vidi sve komentare