To je to što me zanima!

Van Nistelrooy se oprostio: Nedostajat će mi Hamburg

Utakmica protiv Borussije iz Mönchengladbacha bit će posljednja za Ruuda van Nistlerooya u HSV-ovom dresu. Jasno, ukoliko nastupi u ogledu zadnjeg, 34. kola
Vidi originalni članak

Nizozemski napadač propustio je posljednje tri ligaške utakmice za svoju momčad, no spreman je i u potpunosti zdrav oprostiti se od navijača na domaćem travnjaku.

Podsjetimo, Van Nistelrooy je prošlo ljeto stigao iz Real Madrida koji ga je natrag zvao u siječnju ove godine uslijed mnogih ozljeda svojih napadača. HSV mu to nije dopustio i to je uvjetovalo neproduljivanje suradnje koja ističe krajem aktualne sezone.

Ipak, 35-godišnji Nizozemac je za kraj ostavio lijepe riječi.

- Odluka je na treneru, no ja sam spreman i želio bih igrati. Odlazim iz Hamburga zadovoljan, mogao sam postići i više golova, no bez problema se mogu pogledati u ogledalo. Uživao sam ovdje i nimalo mi nije žao što sam došao.

- Nedostajat će mi grad i ljudi. Premda na sportskom planu sve i nije bilo najbolje, dobro sam se ovdje osjećao. To mnogo govori. Hvala HSV-u koji mi je dao priliku nakon ozljede i navijačima na njihovoj potpori. Nadam se da ćemo zajedno slaviti i u subotu - zaključio je Van Nistelrooy kojeg mnogi mediji sele u englesko nogometno prvenstvo.

Zainteresiranih je mnogo, među njima i Tottenham...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_103117 14.05.2011.

    Mislim da su on i Inzaghi jedini napadaci koji su karijeru izgradili zabijajuci odbijance. Ne umanjujem njegove nogometne sposobnosti nego hocu reci da je uvijek bio na pravom mjestu u pravo vrijeme... Prava spica!!

  • gossip boy 14.05.2011.

    jedan od najboljih napadaca u povijesti , sigurno jos moze igrati 2 sezone na visokom nivou

  • Nisam Taj 14.05.2011.

    Ruud je jedini igrac kojeg sam cijenio u Unitedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare