To je to što me zanima!

Van Persie: Igrači Barce stalno se žale, isto kao Chelseajevi

Napadač Arsenala još se jednom vratio na utakmicu Arsenala i Barcelone. Njegovi 'topnici' ispali su od Barce, no Van Persieja je zasmetalo ponašanje Katalonaca
Vidi originalni članak

Doista ne znam zašto se digla tolika strka nakon mojeg prekršaja na Messiju?! Da sam na isti način faulirao Javiera Mascherana nitko mi ništa ne bi rekao. Zbog Messija su se svi naljutili na mene, a ja se prema njemu ponašam kao prema svima ostalima, rekao je Robin van Persie te se tako još jednom osvrnuo na utakmicu njegova Arsenala i Barcelone u osmini finala Lige prvaka.

Nizozemac je oštro uletio u Messija i to je uzburkalo strasti na Camp Nouu, a danima poslije pričalo se o 'bezobraznom' napadaču Arsenala. No Van Persie je sada vratio razmaženim zvijezdama Barcelone i otkrio što mu leži na duši.

- Barcelonini nogometaši su skloni prigovarati svemu što se na travnjaku događa. To me jako razočaralo, stalno se na nešto žale. Isto to rade i igrači Chelseaja u Premiershipu. Imam visoko mišljenje o Barceloni, njihovi igrači su najbolji na svijetu, bolji su i od reprezentacije Španjolske, no svakoga je moguće pobijediti - razočaran je Van Persie.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • superdejan 24.03.2011.

    bolje ti osvoji nesta pa onda pocni pricat..

  • blaugrana1899 24.03.2011.

    i budi sretan ako real prođe tottenham...

  • mcdaposluzujecevapeisarmu 24.03.2011.

    ...jedva cekam polufinale lige prvaka, real ce razbit barcelonu, ni sudci im nece moci pomoci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare