To je to što me zanima!

Van Persie igračima Chelseaja i Barce: Odj... i igrajte nogomet

Chelseajevi igrači uvijek kukaju protiv sudaca. To stvarno ne mogu razumjeti. Odj.... i fokusirajte se na igranje nogometa, poručio je Arsenalov napadač Robin van Persie
Vidi originalni članak

Nevjerotanan izljev bijesa naspram ponašanja španjolskih nogometnih reprezentativaca i nogometaša londonskog Chelseaja ponudio je nizozemski reprezentativac i Arsenalov napadač Robin van Persie.

- Španjolski nogometaši kod sudaca uvijek nastoje iznuditi žuti karton svojih suparnika. Oni, zapravo, nastoje zaj..... svoje kolege! Takvo ponašanje me stvarno živcira – izjavio je Van Persie za Sport 1.

U sličnom stilu je gunđao i nakon što je Barcelona eliminirala njegov Arsenal ove sezone u Ligi prvaka.

Međutim, tu se nije zaustavio...

- Ljudi koji gledaju nogomet na televiziji ili navijači na stadionu ne žele gledati takvo ponašanje. Ukoliko netko želi stalno prigovarati ili se buniti za nešto, neka ide u pekaru ili na slično mjesto.

Nije Van Persie opalio rafalnu paljbu samo po španjolskim reprezentativcima. Na njegovoj meti našli su se i nogometaši Chelseaja, njegovi rivali iz Premiershipa...

- Chelseajevi igrači uvijek kukaju protiv sudaca. To stvarno ne mogu razumjeti. Odj..... i fokusirajte se na igranje nogometa – zaključio je porukom svojim rivalima Van Persie.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • fabregas_1 03.06.2011.

    a šta je van persie pogrješio u ovoj izjavi možda za chelsea da al za barcelonu u čemu je problem....nikad neću osporavat trenutnu barcinu moć apsolutno zaslužen naslov...al da su baletani to stoji...pa njih ni ne dodirneš već padaju a da nepričam šta se desi kad ih netko stvarno dotakne.....

  • Ikeee 03.06.2011.

    Kakav debil, ako netko ima pravo žalit se na suce, onda je to definitivno Chelsea!

  • margo_vu 03.06.2011.

    kakvi ste vi svi hebeni tardovi!?!?! pa di je on to spomenio Barcelonu???? ahahaha ja nevjerujem... http://www.youtube.com/watch?v=8cAJYAfcMgI mislim da ovo dovoljno govori ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare