To je to što me zanima!

Van Persie u 94. minuti donio bod za United protiv Chelseaja

Chelsea je imao 0-1 na Old Traffordu sve do posljednjih sekundi utakmice. Robin van Persie odlično se snašao u 94. minuti u šesnaestercu gostiju za konačnih 1-1
Vidi originalni članak

Cesc Fabregas ubacio je iz kornera s lijeve strane u 53. minuti, a na prvoj stativi poletio je Didier Drogba i zabio prvi gol na utakmici. Drogbi je to bio i prvi gol u Premiershipu još od susreta sa Stokeom u ožujku 2012. godine, a od te utakmice prošlo je točno 960 dana

Činilo se da će osma Fabregasova asistencija sezone biti dovoljna za tri boda na Old Traffordu, no u 94. minuti Branislav Ivanović napravio je prekršaj za drugi žuti karton na lijevom krilu Unitedova napada. 

Iz prekida je ubacio Angel di Maria, Marouane Fellaini pucao je glavom, Thibaut Courtois odbio, ali samo do Robina van Persieja koji je zakucao taj odbijanac za konačnih 1-1 i erupciju oduševljenja u Manchesteru. 

Nizozemcu je to bio sedmi gol protiv Chelseaja u karijeri u Premiershipu, ali prvi koji nije zabio na Stamford Bridgeu. 

Chelsea je i dalje na vrhu ljestvice i ima četiri boda više od drugoplasiranog Southamptona. Manchester United je ostao na osmom mjestu s 13 bodova, deset manje od plavih iz Londona. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Jat Masin 27.10.2014.

    Ugasio sam tv u 80 minuti jer nisam mogao gledati to mucenje vise

  • jigsaw98 26.10.2014.

    igrao 2,gledo tekmu,srce me strefilo kad je rvp zabio

  • Mthesecond 26.10.2014.

    Nesretno izgubljena dva boda,ali ne treba previše tugovati,kakav takav Manchester bio ipak se radi o standardno teškom gostovanju,dobar je i taj bod...A još za vrijeme utakmice bacio pogled na tablicu i ne vidim tko bi od ostalih konkurenata mogao ugroziti Chelsea...Jednostavno su prejaki za sve ostale,odlično posloženi na svim linijama i uigrani..Naslov im nebi trebao izmaknuti,nema straha za njih...Mogu upasti u neku rezultatsku krizu (što je česta pojava) al brzo će isplivati kao takvi....Jedna ruka je već na peharu moglo bi se reći....Usput nevezano za ovu utakmicu bacio pogled na rezultate ostalih liga i za oko mi zapeli rezultati triju utakmica turskog prvenstva koje su se igrale danas...4:2,4:4 i 4:0 (poraz Galatasaraya) Prava golijada u znaku broja četiri :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare