To je to što me zanima!

VanZant o serijalu fotografija: To mi je bila najbolja ideja ikad!

Mnogi su se nadali da bi se jedna od najljepših svjetskih borkinja Paige VanZant (26) mogla na popisu za UFC 249, ali to se nije dogodilo. No, za to je vrijeme uveseljavala pratitelje na Instagramu intrigantnim objavama
Vidi originalni članak

Austin i ja smo se slikali u teretani, a kada sam pogledala pomislila sam: Jesi li ti gol? Ali, onda sam pogledala malo bolje i vidjela da nosi stvarno male hlačice. I pomislila sam , 'imam najbolju ideju ikad', započela je za MMA Fighting borkinja Paige VanZant (26).

POGLEDAJTE VIDEO: Paige i Austin treniraju zajedno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa suprugom Austinom Vanderfordom (30) koji je neporaženi Bellatorov borac nakon te je ideje objavila nekoliko fotografija na kojima rade razne stvari - treniraju, kuhaju, uređuju vrt, ali sve to bez odjeće. Odnosno, intimni dijelovi tijela pokriveni su nekim dijelom slike tako da su njihovi pratitelji mogli vidjeti sve, a zapravo ništa.

-  Prva fotografija na kojoj boksačka vreća prekriva njegovu stražnjicu bila je iskra za sve ostale fotografije, a ljudima se to jako svidjelo - objasnila je Paige za MMA Fighting pa dodala:

- Nismo to napravili kako bi dobili pažnju. Samo smo željeli proširiti ideju, godinu i pol smo u braku i volimo se i zabavljamo zajedno, o tome kako je bitno uživati u vezi kakvu imate. U braku smo te me nije sram ovakvih stvari, samo smo se dobro zabavljali i pokušali širiti ljubav - objasnila je Paige.

Njezin suprug u MMA karijeri zasad ima devet pobjeda, bez poraza te je i on iznio svoju stranu priče.

- Nikada me nije bilo sram mog tijela. Uživam u tome. Supruga me svakog dana gleda golog i ja nju, pa sam pomislio da i cijeli svijet to zaslužuje - završio je Vanderford.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Trump Jong Un 02.05.2020.

    Nisi trebala trpat plastiku u grudi kad si već u UFC -u al vidjeli smo po Joanni Jedrzeyczyk kako teško puca

  • silaaaa 01.05.2020.

    Ona je žensko pa se njoj ne cudim ali da jedan muski koji je mma borac to radi, to mi ne ide u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare