To je to što me zanima!

VAR u zadnji čas: Spremao se izvesti penal, pa ga prekinuli...

Burnley i Barnsley odigrali su utakmicu treće runde FA Cupa. Naizgled sasvim obična i širem navijačkom puku nebitna utakmica, ali upravo na njoj dogodio se presedan kakav nije viđen u nogometu
Vidi originalni članak

Engleski FA Kup ponudio je nešto neviđeno!

Utakmicu Burnleyja i Barnsleya možda nije obilježila bajna igra (1-0), ali gledatelji su vidjeli presedan, a za sve je zaslužan VAR koji svakim danom opravdava svoje postojanje.

Sudac Simon Hooper dosudio je kazneni udarac za Burnley u prvom poluvremenu, a loptu je odmah uzeo češki napadač Matej Vydra. Smirio se, uhvatio koncentraciju, uzeo zalet i taman kada se spremao šutirati pomoćni sudac počeo je mahati zastavicom.

Signalizirao je glavnom sucu Hooperu da penala nije bilo jer je belgijski veznjak Steven Defour u začetku akcije koja je prethodila penalu bio u zaleđu. Pomoćnom sucu odluka VAR-a javljena je radiovezom, a glavni ju je sudac uvažio.

Šokirani Burnley ipak je dobio kazneni udarac u 92. minuti, a Chris Wood smireno ga je realizirao

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DraženMuhvić 05.01.2019.

    Na stranu sada ovo što uopće nije čudno, nego gledam tekmu Aston Villa:Swansea. I pomislih kako je Villa trebala zapravo umjesto Lovre kupiti Balabana i staviti ga na gol. Bio bi im bolji izbor...

  • blokirani_lovac 05.01.2019.

    Ono kad kladionice kazu “Penal na utakmici “....

Komentiraj...
Vidi sve komentare