To je to što me zanima!

Varaždin srušio bivši Dalićev klub u prijateljskoj utakmici

Dalić je momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vodio od 2014. do 2017. godine i s njima je osvojio jednom prvenstvo, jednom super kup i President cup...
Vidi originalni članak

Drugoligaš Varaždin na stadionu Varteksa u prijateljskom susretu pobijedio je Al Ain 2-1 kojeg je vodio bivši trener Dinama Zoran Mamić.

Na prvi pogodak trebalo se čekati sve do 56. minute kada je u realizaciji miran najbolji igrač i strijelac prošle sezone 2. HNLDomagoj Drožđek na asistenciju Benka.

No, gosti se nisu predavali, već je stvari na početak vratio Caio 11 minuta kasnije nakon poigravanja Gavranovića u vratarskom prostoru. Veliku pobjedu domaćinu je donio igrač na probi, Dragan Wagner, odmjerenim udarcem u lijevu stranu gola.

Prije susreta igrače svojeg bivšeg kluba pozdravio je srebrni hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Dalić je momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vodio od 2014. do 2017. godine i s njima je osvojio jednom prvenstvo, jednom super kup i President cup.

Također 2016. godine igrao je i finale azijske Lige prvaka. Njegovi bivši igrači i članovi kluba srdačno su pozdravili hrvatskog izbornika. Oni su se svaki ponaosob pozdravili s Dalićem koji su u njihovom klub ostavio dubok trag. Također, primio je i poklon od svojeg bivšeg kluba.

Istaknimo da je po Football Database rankingu, Al Ain u ožujku 2014. godine, prije nego što ga je Dalić preuzeo, bio 335. klub na svijetu, a trenutno je 146. klub na svijetu i šesti po redu u Aziji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zambata_1 27.07.2018.

    Pa neki dan ih je Inter Zapresic razvalio 3-0 pa nije bila vijest posebno kao za Varaždin..

Komentiraj...
Vidi sve komentare