To je to što me zanima!

Varaždinski 'Clasico' pripao je NK Varaždinu, Mumlek poludio

Još sam vruć i jako sam ljut na svoje igrače. Barem neću nekim igračima morati objašnjavati zašto ne igraju u prvih 11, bijesan je bio trener Varaždina Miljenko Mumlek, iako je njegova momčad slavila 2-0
Vidi originalni članak

Na stadionu Varteksa u srijedu je odigran četvrtfinalni susret između gradskih rivala Varaždina i Varteksa, a slavio je drugoligaš 2:0.

Obje ekipe vodeće su u svojim prvenstvima, Varaždin u 2. HNL, a Varteks u Četvrtoj HNL Čakovec- Varaždin. Trener Miljenko Mumlek izveo je rezervni sastav, a u prvom dijelu bumbari su dobro parirali indisponiranom varaždinskom drugoligašu.

Varteksovci su bili nošeni podrškom svojih White Stonesa koji su od prve do zadnje minute bodrili svoje ljubimce i uglavnom su pokušavali prijetiti preko kontri i polukontri.

Hendikep za bumbare bio je što je već nakon prvih 45. minuta igru napustio legendarni napadač Veldin Karić.

Za momčad Varaždina zabio je Leonard Vuk u 34. i Borna Miklić u 77. minuti susreta.

Predstavom svoje momčadi nije bio nimalo zadovoljan Miljenko Mumlek.

- Još sam vruć i jako sam ljut na svoje igrače. Barem neću nekim igračima morati objašnjavati zašto ne igraju u prvih 11. Ako igraš samo prema naprijed, a ne i obranu, ispadaš lošiji od igrača koji igraju četvrtu ligu - naglasio je Mumlek.

Želimir Orehovec, koji je nekad u Varteksu bio pomoćnik Ćiri Blaževiću, zadovoljan je predstavom svoje momčadi.

- Nismo dali svoj maksimum jer u završnici nismo bili pravi. Nedostajao je taj posljednji pas kako bi ozbiljnije ugrozili protivnika - dodao je Orehovec.

Obje ekipe okreću se Prvenstvu.

- Varteks je dobro organizirana ekipa i želim im da osvoje Četvrtu ligu - zaključio je Mumlek.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 07.10.2018.

    Od 1996 sam član WSa, bio na više od 200 utakmica od Varteksa (doma i gosti). Danas sam navijač Varaždina jer ovaj Varteks i WS nemaju veze s realnošću i poistovjećenje s Torcidom je dno dna... Sramota što rade od imena Varteks i WSa. Ajmo Varaždin do 1.HNL!!!

  • Tos 04.10.2018.

    gosp. Mumlek ako ste Vi stvarno tu izjavu dali da ne objasnjavate igracima zasto nisu u prvoj postavi ako su igrali lose pa ko Vas je stavio kao Trenera.Ako ljudi grijese i ne ispunjavaju zadatak kada Vi njima date onda ste Vi za mene suvisan ako oni ne dobijaju razlog neigranja jer kako ce znati sta rade lose.Svatko tu u Hrvatskoj moze biti trener a ja bih Vas odmah izbacio da sam Presjednik jer takva arogancija nije dopustena.Od mene imate u odgoju crveni karton...

  • TheKop10 03.10.2018.

    Sadašnji tzv. WS su znak jednakosti tovarakim narkomanima (zato su se i slizali s Hajdukom) dok pravi Varaždinci i sjevernjaci podržavaju Varaždin!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare