To je to što me zanima!

Vardy unakazio City: Pep prvi put u karijeri primio 5 komada

Prvi put u 686 utakmica koje je Pep Guardiola vodio njegova momčad primila je čak pet golova. Također, prvi je ovo put u 438 domaćih utakmica 'građana' da su na Etihadu dobili "petardu"
Vidi originalni članak

U derbiju trećeg kola Premier lige Leicester je na Etihadu pobijedio Manchester City s 5-2 uz tri gola Jamieja Vardyja

To je prvi put u 686 utakmica koje je Pep Guardiola vodio da je njegova momčad primila čak pet golova te prvi put u 438 domaćih utakmica 'građana' da su na Etihadu dobili "petardu".

City je poveo već u 4. minuti golom Riyada Mahreza, no gosti su uzvratili s četiri gola u nizu. Tri je zabio Vardy (37'-11m, 54', 58'-11m), a jednog James Maddison (77').

Tračak nade 'građanima' vratio je Nathan Ake smanjivši u 84. minuti na 2-4, no četiri minute kasnije sve je bilo gotova kada je Youri Tielemans iz trećeg penala na utakmici zabio za 5-2.

Tottenham i Newcastle United su odigrali 1-1, a gosti su izvukli bod golom iz penala u sudačkoj nadoknadi. Sve je iz svečane lože pratio i Gareth Bale.

Leicester je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto Premier lige.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • vrućiled 28.09.2020.

    Jose i Pep ne idu u istu rečenicu. Jose je razvaljivao sa Portom i Interom. Pep ne može niti sa Bayernom i Cityem !

  • croorc 28.09.2020.

    najgora prevara od trenera ikada, iz ničeg došao do toga da vodi Barcelonu, Bayern i City i realno nema ni neke rezultate s obzirom na bogadstvo kluba i kolike pare ima svake sezone za transfere

  • 28.09.2020.

    opet šamaranje najjačeg trenera svih vremena .. on i Jose dvi najveće prodane prevare , čak je Jose bolji imao je neke uspjehe sa slabijim ekipama ovaj ćelavi do sad sve je vodio top ekipe i marisao lovu kako je htio na pojačanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare