To je to što me zanima!

Vaterpolisti zapeli u gužvi pa pjevali s policijom nasred ceste

Hrvatske vaterpoliste danas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu čeka velika proslava zlata s navijačima, no zašto čekati do Zagreba kad se slaviti može cijelim putem iz Budimpešte
Vidi originalni članak

Ništa tako Hrvatsku ne može ujediniti kao naši sportaši, ništa naše ljude ne može razveseliti kao uspjesi naših heroja, nitko nas na takav veličanstven način u svijetu ne predstavlja kao oni - hrvatski sportaši. Posljednji u nizu su naši zlatni vaterpolisi, momčad Ivice Tucka koja je sinoć u Budimpešti nakon 10 godina osvojila novo svjetsko zlato.

I fešta je počela odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka, slavile su 'barakude' cijelu noć i jutros krenuli prema Zagrebu. No to nikako nije bio razlog da se tulum zaustavi. Na putu prema domovini dočekala ih je gužva na mađarsko-hrvatskoj granici, no ništa im nije moglo ovaj dan pokvarit. 

Izašli su iz svojih kombija i zapjevali zajedno s policajcima nasred ceste, a video je objavila i službena Facebook stranica Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Slavlje će se u 18 sati preseliti na zagrebački Trg bana Jelačića, a svi koji ste u mogućnosti dođite i pozdravite šampione.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • duda varalica 30.07.2017.

    Naklon do poda.. suze mi krenule 🤗🤗

  • flashdrive48 30.07.2017.

    Bravo momci...

  • devastirani 30.07.2017.

    pa kaj oni nakon svega toga moraju nazad putovati kombijima?????? a jučer plenki i kamarila državnim avionom. sramota....

Komentiraj...
Vidi sve komentare