To je to što me zanima!

Vaterpolistice Mladosti osvojile regionalni turnir u Dubrovniku

'Žabice' su pobijedile Zvezdu 12-11 u finalu regionalne vaterpolo lige za žene u Dubrovniku. Petra Bukić proglašena je najboljom igračicom lige, a kapetanica Mladosti Dina Lordan je najkorisnija igračica finala
Vidi originalni članak

Pobjedom protiv Crvene zvezde u finalu (12-11), vaterpolistice zagrebačke Mladosti osvojile su prvi turnir regionalne lige za žene. 

Petra Bukić proglašena je najboljom igračicom lige, a kapetanica Mladosti Dina Lordan je najkorisnija igračica finala. 

'Žabice' su gubile tri razlike, ali vratile su se i na kraju minimalno dobile igračice Zvezde za povijesni trofej. 

Utakmicu su igrale: Nataša Šerkinić, Lea Gegić, Petra Županić, Sara Kontek, Dina Lordan, Matea Skelin, Mia Topić, Iva Trusk, Petra Bukić, Rea Lacić, Lidija Crnički, Leona Janković, Latica Medvešek i Tereza Balić. Naravno puno čestitka i trenericama Miji Šimunić i Dunji Bračun!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Deki81 16.04.2018.

    Cestitke devojkama Mladosti jer su dobrano iskoristile pomoc sudija u poslednjoj cetvrtini. Ko je kriv igracicama Zvezde sto su kraj aut linije imale sudiju koji je ocigledno zalutao na bazen. Koliko cujem ona je neka operska pevacica i bolje bi joj bilo da se samo tim poslom bavi. Imam pitanje za organizatora. Da li je Perica Bukuc mogao jos nekom svom clanu porodice da uruci priznanje. Sin u muskoj i kcer u zenskoj konkutenciji. Od male u ekipi Mladosti imate dve bolje igracice,a u timu iz Beograda cak tri-cetiri.

  • Logicno_1 14.04.2018.

    Zvazda danas samo gubi finala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare