To je to što me zanima!

Vaterpolo, Svjetska liga: Srbija bolja od Hrvatske

Hrvatska je odlično krenula, povela 3-0, no Srbija je preokrenula rezultat i slavila u drugom kolu skupine B Svjetske lige koja se održava u Nišu
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Hrvatske upisali su i drugi poraz u skupini, u natjecanju Svjetske lige, kojem je domaćin srpski grad Niš. U 2. kolu skupine B Srbija je pobijedila Hrvatsku 9-8 (1-3, 4-2, 2-1, 2-2). Podsjetimo da je Hrvatska u prvom ogledu, dan ranije, izgubila od Australije.
Protiv domaćina natjecanja Hrvatska je odlično otvorila utakmicu, te je povela 3-0 i 4-2. No, u samo dva napada Srbija je izjednačila na 4-4 i nakon toga bila u stalnom vodstvu. Hrvatska je na samom kraju došla do minusa od jednog gola (8-7 i pri samom kraju 9-8), no nije imala vremena i za dolazak do barem jednog boda. Najbolji je strijelac kod Hrvatske bio Petar Muslim s tri gola, dok su po dva za pobjednike postigli Udovičić, Prlainović i Pijetlović.
Nakon drugoga kola Australija i Srbija imaju po dvije pobjede, a Hrvatska i Južna Afrika dva poraza. Hrvatskoj ostaje još ogled protiv Južne Afrike.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SLOBA 14.07.2010.

    Pa lepo ja rekoh pre neki dan dodjite kod nas da se ucite najpre kulture a zatim i sporta...nebitno kog jer smo u svemu bolji.Ah da zaboravih na rukomet kojim se jedino hvalite,pa videcemo i to prvo skoci pa reci HOP ;)

  • nemanja987 14.07.2010.

    hrvati ako su bolji od Srba u sportu,onda je zemaljska kugla kockasta...ma sta prica onaj Domy_sb i ko je to opterecen sa vama,pa vi ste neke gadne gljive jeli....

  • crniđorđe 14.07.2010.

    MaliRadojice, ova im godina nikako nije kako treba. Srbija šampion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare