To je to što me zanima!

Vaterpolska liga se nastavlja: Srpski klubovi igrat će u Splitu

Sukus sjednice je da se RVL nastavlja kako u preostalom dijelu sezone, tako i sljedeće u istom formatu i na isti način kao i dosad, objavili su iz hrvatskog vaterpolskog saveza nakon današnjeg sastanka
Vidi originalni članak

Nastavak Regionalne lige u vaterpolu bio je pod velikim upitnikom nakon što su vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu na Rivi. Srpski vaterpolski savez prijetio je izlaskom svojih klubova iz lige te su izričito rekli da ne žele više igrati u Splitu, no čini se da su se predomislili. Regionalna liga se nastavlja po normalnom rasporedu, odlučeno je na današnjem sastanku između hrvatskog i srpskog vaterpolskog saveza.

Susret između Hrvatske i Srbije u  Sisku u kvalifikacijama za Euro iskoristili su čelnici oba saveza kako bi raščistili sve probleme koji su ih mučili nakon incidenta u Splitu.

- U Sisku je, neposredno pred početak utakmice Hrvatske i Srbije održan već najavljeni sastanak Upravnog odbora Regionalne vaterpolske lige. Ukratko, sukus sjednice je da se RVL nastavlja kako u preostalom dijelu sezone, tako i sljedeće u istom formatu i na isti način kao i dosad. Zaključci sa sisačke sjednice su: 1. Zajednički je zaključak kako se sukladno željama svih klubova sudionika i sva četiri nacionalna saveza (Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Srbije), RVL nastavlja normalno i dalje. 2. Ostavlja se klubovima dogovor o terminima odigravanja odgođenih utakmica (POŠK - C. zvezda i Mornar BS - C. zvezda) - stoji u priopćenju na stranici hrvatskog vaterpolskog saveza.

Tako je nakon današnjeg sastanka došlo do pomirbe, a dogovorena je i veća policijska zaštita za srpske klubove koji će gostovati u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Komisionar 12.03.2019.

    Bacanje izmeta u more dovodi do ekološke katastrofe.

  • perobao 12.03.2019.

    Ok ali pravila se moraju postovati. Sve dokle Seselj pali javno HRVATSKU ZASTAVU i dokle Hrvati ne mognu setati Srbijom u Hrvatskim dresovima e do tada ni srbici ne mogu u zvezdinim i sl po Hrvatskoj i toskica.

  • nikolalaaa 12.03.2019.

    Šta su naučili plivati? Impresivno nije im dugo trebalo 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare