To je to što me zanima!

'Vatrene' djevojke su partijale, a reprezentativci su - kartali

Hrvatska je u četvrtak na Maksimiru pobijedila Azerbajdžan 2-1. S tribina su za Vatrene navijale njihove dame, a nakon utakmice neke od njih su znale dobro proslaviti pobjedu. Reprezentativci su se opuštali u hotelu
Vidi originalni članak

Vatreni su protiv Azerbajdžana slavili 2-1, a uz njih su, kao i uvijek, bile njihove dame.

ZABILI BARIŠIĆ I KRAMA Tri boda su tu! Hrvatska ipak preokrenula tvrdi Azerbajdžan

Svojim navijanjem se na Instagramu pohvalila i djevojka Bruna Petkovića, Tea Slavica:

Tea je s prijateljicama bila na utakmici, snimila je i Instagram story gdje je prikazala atmosferu na tribinama, a mogla je vidjeti itekako dobru predstavu svog dečka.

Na utakmici je bila i Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete-Cara, koja je svojem dragom zaželjela sreću.

I ona je na utakmici bila s prijateljicama, a nakon utakmice vrijeme je skratila u vrhunskom zagrebačkom restoranu Barbieri's gdje je ostala do dugo u noć.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Maksimiru je bila i Ivana Vida, a njezin je Domagoj je poslao motivirajuću poruku uz fotografiju sa sinom Davidom nakon neke od ranijih utakmica repke.

- Vaša podrška, naša kvaliteta i zajedničko srce - formula za put do EURA 2020.! Ajmoooo Hrvatska! - napisao je Domo.

Prije utakmice se nabrijavala atmosfera, a nakon utakmice - opuštalo kartanjem. Partiju su 'bacili' Ante Rebić i Ivan Perišić s društvom.

- Bravo Vatreni, idemo dalje - poručio je Ivan Rakitić.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Doolby 24.03.2019.

    Kod nas se kaže: "Pola sela se karta, a pola..."

  • 24.03.2019.

    Iz vedra neba ste počeli objavljivati članke o nekoj anonimnoj djevojci za koju nitko nikada nije čuo. Preočito je to da ste to počeli raditi mjesec dana prije nego su započele pripreme za Miss Universe Hrvatske gdje se ona također natječe i ovdje je bila sa ostalim kandidatnjama u organizaciji Miss Universe, a preočito je i to da sama sebe promovira i plaća ove članke. Prije svega, cura ima filere u ustima koji se vide iz aviona i sva je umjetna, a i nebi me čudilo da će postati missica ili jedna od pratilja. Ovo nije zlobni komentar, niti nikakva ljubomora nego samo primjećujem da se kod nas sve namješta. Od natjecanja za missice pa do članaka i uveličavanja nekih anonimnih osoba samo jer su u vezi sa nekim iz javnoga života. Toliko ima lijepih i zgodnih cura koje nisu cure nikakvih nogometaša, a sigurno ih i Vi susrećete po ulici, pa se ne piše o njima. Po čemu je ova cura predivna ? Obična prosječna ženska koja je povećala usta, stavila umjetne trepavice i ponavljam cura je nogometaša. Ako su to vrijednosti u današnjem životu, onda nitko nije normalan. Baš čekamo Miss Universe pa da vidimo hoće li biti ovako kako je napisano u ovome komentaru, a vjerovatno hoće. Među obične cure, ubace preko veze ovako neku umjetno nadograđenu i već je missica, a ostalim se curama nabijaju komplekse.. prejadno

  • prc_milojko 22.03.2019.

    Dok negometaši kartaju "dame" se karaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare