To je to što me zanima!

'Vatrene' u Kataru čeka luksuz: Savez zakupio čak četiri kata

Nakon što avion s 'vatrenima' dotakne dno u Dohi naši reprezentativci idu izravno u hotel Hilton u kojem je HNS zakupio 65 soba bez prozora!? Zbog većeg 'mira' rezervirali su sobe od 15. do 18. kata
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija uspješno je u Rijadu apsolvirala 'generalku' uoči Svjetskog prvenstva, a petak u 11 sati po hrvatskom vremenu putuje za Katar.

 POGLEDAJTE VIDEO: Trening 'vatrenih' u Kataru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što avion s 'vatrenima' sleti u Dohi naši reprezentativci idu izravno u hotel Hilton u kojem je HNS zakupio 65 od ukupno 400 soba. Zbog većeg 'mira' rezervirali su sobe od 15. do 18. kata. U njima, inače, neće imati prozore! Naši će reprezentativci imati poseban ulaz i hotel. Ako će, pak, sjediti u kafićima i hodati šetnicama uz more, tamo će biti s drugim gostima.

Kao što smo i ranije pisali, početkom mjeseca iz Hrvatske je prema Kataru poslan posebni kontejner sa specijalnom opremom u kojoj će biti, između ostalog, i igre za zabavu poput pikada, stolnog tenisa i slično. Sve će te stvari biti pripremljene u sobi za rekreaciju u kojoj će se naši reprezentativci regenerirati nakon napornih treninga i utakmica.

Osim standardnog osiguranja, uz 'vatrene' će u Dohi biti i hrvatska policija, dok su dvojica časnika zaduženi za naše navijače kojih će, prema informacijama HNS-a, biti oko 1500 na utakmicama grupne faze. 

Hrvatska otvara SP 23. studenog (srijeda) protiv Maroka, u nedjelju igraju s Kanadom, a posljednju utakmicu grupnu faze, nadamo se ne i natjecanja, odigrat će prvog dana prosinca s Belgijom.
 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • gnojna družina 17.11.2022.

    Kuzi ti njih pravac u ni manje ni vise nego Hilton i odma pol hotela zakupit. Bas ljepo u vrijeme gdje narod kunu triput okrece oni ko pijani begovi.

  • magicmushrooms 17.11.2022.

    ONS ORANJE VOOR ALTJID!!!!

  • 17.11.2022.

    A stadion? Bude ostalo kaj novaca za njega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare