To je to što me zanima!

Vatreni bez Rebića i Kramarića protiv Portugalaca i Španjolaca

Hrvatska će protiv Portugala i Španjolske igrati bez Rebića i Kramarića. U dugovoru s izbornikom Portugalce će preskočiti i Rakitić. Novost je da je HNS vratio Vukojevića u stručni stožer
Vidi originalni članak

Ante Rebić i Andrej Kramarić zbog ozljeda neće konkurirati za utakmice Vatrenih protiv Portugala i Španjolske, objavio je HNS na službenoj stranici i dodao kako je upitan i Dejan Lovren, čije će zdravstveno stanje pratiti.

Izbornik Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Procijenjeno je kako oni nisu u stanju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i susret Lige nacija protiv Španjolske pet dana kasnije. 

U dogovoru s izbornikom, Ivan Rakitić neće igrati prijateljsku utakmicu protiv Portugala i priključit će se reprezentaciji za utakmicu protiv Španjolske što bi mu mogao biti 100. nastup za Hrvatsku. Novost je i povratak Ognjena Vukojevića u stožer.

Podsjećamo, HNS je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji razriješio Vukojevića dužnosti člana stručnog stožera nakon što je poslije utakmice protiv Rusije, na društvenim mrežama podijelio video u kojem s Domagojem Vidom uzvikuje poruke podrške Ukrajincima i kijevskom Dinamu. HNS se ispričao Rusima, ali sad je Vukojević opet u reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Robinh000 01.09.2018.

    A kaj je s Kramom, sad igra za Hoffenheim, još je ušao s klupe.

  • komentator__Luka 31.08.2018.

    ili 4:4:33 kalinić - vrsaljko, vida, lovren/mitrović - badelj. rakitić, modrić, brozović - perišić, santini, brekalo

  • komentator__Luka 31.08.2018.

    kalić - vrsaljko, vida, lovren/mitrović, pivarić - baden, rakitić - perišić, modrić, brekalo - santini

Komentiraj...
Vidi sve komentare