To je to što me zanima!

Vatreni dečki: Wilder i Fury su vatrogascima darovali ulaznice

Teškaški spektakl između Tysona Furyja i Deontaya Wildera sve je bliže, a boksači su odlučili iznenaditi vatrogasce. Podijelili su im i ulaznice za meč kako bi i 'oni mogli jednom imati slobodnu subotu'
Vidi originalni članak

Nagradili vatrogasce kartama za meč pa poručili jedan drugome: Ugasit ću te!

POGLEDAJTE GALERIJU

Nakon što je Tyson Fury poručio kako će graditi kuće za beskućnike, u novoj gesti pridružio mu se i njegov protivnik, Deontay Wilder.

Na nekoliko su trenutaka zaboravili rivalstvo i vatrogascima u Los Angelesu poklonili su ulaznice za meč.

- Oni su pravi heroji koji svakodnevno spašavaju ljudske živote, i na tome sam im iznimno zahvalan. Najmanje što zaslužuju je jedna slobodna subota - rekao je Fury, a Wilder je dodao:

- Poštujem njihov težak posao i blagoslovljen sam u društvu ovih hrabrih ljudi. Ova donacija zahvala je za sve što rade na dnevnoj bazi, a mnogi ljudi to ne vide. 

Deontay Wilder branit će protiv Tysona Furyja WBC-ov pojas u teškoj kategoriji.

Boksatiće prvog prosinca u Staples centru ispred više od 20 tisuća ljudi, a ovi 'heroji iz sjene' gledat će to uživo. Ipak, boksači nisu mogli izdržati u mirnom duhu do kraja ove akcije pa je samouvjereni Wilder najavio meč:

- Za mene nema nikakve dileme, nokautirat ću Furyja. Drugi ishod u toj borbi ne postoji, nema ili - završio je trenutni prvak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ninjah 28.11.2018.

    ovaj furry izgleda kao pravi marlboro man. kad bi marlboro man umjesto cigara pušio kite.

  • cule123 28.11.2018.

    A tko ce radit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare