To je to što me zanima!

Vatreni na godišnjem: Neki su u sudnici, a neki na plažama...

I dok su Luka Modrić i Dejan Lovren prve dane godišnjeg odmora, umjesto na plažama, proveli na osječkom sudu kao svjedoci, njihovi suigrači izabrali su ugodnija mjesta za odmor
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaši sezonu su završili porazom na Islandu u kvalifikacijama za SP. Do rujna i utakmica protiv Kosova doma i Turske u gostima imaju slobodno.

I dok su Luka Modrić i Dejan Lovren prve dane godišnjeg odmora, umjesto na plažama, proveli na osječkom sudu kao svjedoci na suđenju Zdravku Mamiću kojeg USKOK tereti da je oštetio Dinamo i državni proračun, njihovi suigrači izabrali su ugodnija mjesta za odmor. Od dubrovačkih plaža do raftinga i obala Španjolske Vatreni se odmaraju nakon naporne sezone...

Modrić će nakon što odradi svjedočenje na sudu potegnuti do Zatona gdje ljetuje svake godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Raketea će izbjegavati Ugljan

Lovren zna navratiti do Dubrovnika gdje su prošle godine zajedno s obiteljima bili Ivan Perišić i Nikola Kalinić. Večerali su u luksuznom japanskom restoranu Takenoko gdje porcija bakalara iznosi oko 250 kuna. Račun im je bio oko 2500 kuna, a ostavili su i napojnicu od 250 kuna.

Ivan Rakitić vjerojatno će preskočiti Ugljan gdje je bio prošle godine pa na brzinu spakirao stvari i otišao nakon što mu je netko kamenom razbio prozor na kući koju je unajmio sa suprugom i djecom.

Čarli: ovo liječi

Vedran Ćorluka rane liječi u rodnom mjestu svoje ljepše polovice. Čarli je nakon operacije Ahilove tetive s Frankom Batelić otišao u Rabac. U Istri su uživali u gastronomskim delicijama, tartufima, moru i suncu.

- More i sunce lijek su za sve! Volim ovo malo mjesto - napisao je Ćorluka uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Domagoj Vida i Ivana Gugić vjenčali su se prošle godine, ali proslavu su odgodili jer se ona htjela oporaviti od carskog reza. U siječnju ove godine posjetili su Maldive i nije nemoguće da se vrate i tamo napune baterije.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • BarneyStinsonNPH 14.06.2017.

    I Marcelo nam je dosao u posjet

  • Karlo Butić Butigol 14.06.2017.

    Objavite da je najbolji lijevi bek na svijetu Marcelo na odmoru u Hrvatskoj.Velika reklama za HR turizam,zasluzan opet,nitko drugi nego Luka Modric po kojem se toliko pljuje!

  • Negann 14.06.2017.

    Ma daleko su oni od vatrenih! Mozda je prikladniji naziv Mlitavi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare