To je to što me zanima!

Vatreni su stigli u Kalinjingrad, pozdravili su ih i ruski navijači

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rusiji je smještena u kampu Šumska rapsodija, a prvu utakmicu će igrati protiv Nigerije u Kalinjingradu u koji su sletjeli u ovim trenutcima...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci stigli su u Kalinjingrad gdje ih za dva dana na istoimenom stadionu čeka prvi nastupa na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije.

POGLEDAJTE VIDEO

Vatreni će odsjesti u hotelu Radisson Blu koji se nalazi na Trgu pobjede, a jake ruske snage cijelog dana pripremale su sve za dolazak hrvatske reprezentacije. Pred sam dolazak Vatrenih u hotel, ispred njega se nalazio kombi za razminiravanje, pirotehničari koji su silikonizirali šahtove te vojnici koji su patrolirali s vojnim psima. 

U Kalinjingradu će se naši reprezentativci zadržati do utakmice s Nigerijom koja je na rasporedu 16. lipnja od 21:00, a nakon toga se vraćaju natrag u kamp Šumska rapsodija.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • stranputica 15.06.2018.

    Docekali su i Vrbanovica, neptavomocno osudenu njusku

  • ipaksekreće 15.06.2018.

    Ovog prvog lijevo uhapsiti i poslati austrijancima,digao je desnu ruku u zrak,obitelj raseliti,kuću srušiti i psa mu uspavati pa mu se neće okolo fašistiti (tipični primjer komentara naših komunjara)

  • ipaksekreće 15.06.2018.

    A

Komentiraj...
Vidi sve komentare