To je to što me zanima!

Vatreni trenirali u Sv. Martinu na Muri: 'Obožavamo doći tu'

Danas su reprezentativci trenirali u Sv. Martinu na Muri pred oko 500 gledatelja, ali bez finalista Lige prvaka Luke Modrića, Marija Mandžukića i Matea Kovačića. Oni bi se trebali uskoro priključiti ostatku momčadi
Vidi originalni članak

Prva dva treninga bit će relaksirajući, a tamo su domaćini promijenili podlogu što je za nas jako važno. I vrlo dobro. I prije Europskog prvenstva u Francuskoj smo bili u Sv. Martinu na Muri, tamo je vladalo sjajno ozračje, ljudi su nas čudesno prihvatili. Imali smo otvoreni trening na kojem je posjećenost bila velika, evo sada ćemo opet otvoriti jedan trening. I vjerujte, svi se veselimo dolasku u Sv. Martin na Muri, rekao je izbornik Ante Čačić uoči potpunog okupljanja Vatrenih uoči Islanda.

Danas su reprezentativci trenirali u Sv. Martinu na Muri pred oko 500 gledatelja, ali bez finalista Lige prvaka Luke Modrića, Marija Mandžukića i Matea Kovačića. Oni bi se trebali uskoro priključiti ostatku momčadi.

U utakmici gdje bi nam pobjeda gotovo trasirala put u Rusiju 2018., očekuje nas neugodni Island koji je prije godinu dana radio čuda na Euru u Francuskoj. Otišli su čak i stepenicu više od Hrvatske.

Tabor Vatrenih odiše respektom prema protivnikom, ali i vjera u vlastite mogućnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Exterminator 06.06.2017.

    Island bi trebali pregazit kao plitak potok ...ali nikad se nezna

  • Dalmacija u srcu 05.06.2017.

    Dabogda sve izgubili!!!!

  • komentator__Luka 05.06.2017.

    ključne su utakmice i sa ukrajinom i turskom, ne samo ova, i to sva 3 teška gostovanja, s najslabijima igramo doma.............s obzirom na ozljede koje nas prate od početka kvalifikacija i teška skupina, najteža do sad.......od 5 ekipa s kojima igramo 3 su nastupale na EURU.........tako još nije bilo..............možemo reći kako je rezultat presuper za sad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare