To je to što me zanima!

Vatreni u Belfastu: Hrvatska je gost velikoj 'otočkoj' senzaciji

GRIGG'S ON FIRE Hrvatski reprezentativci još nisu odmjeravali snage sa Sjevernim Ircima te će nadolazeći ogled u Belfastu tako biti premijerni međusobni susret ovih momčadi
Vidi originalni članak

Na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza izašla je vijest kako će u Belfastu 15. studenoga snage odmjeriti Sjeverna Irska i Hrvatska.

Susret će biti odigran na stadionu Windsor Park od 20 i 45 po srednjeeuropskom vremenu, a tri dana prije utakmice protiv Sjevernih Iraca Vatreni dočekuju veliki hit francuskoga Eura, Island.

Sjeverna Irska jedna je od najvećih senzacija prethodnog kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo - osvojili su skupinu ispred Rumunjske, Mađarske, Finske, Farskih Otoka te Grčke uz 21 osvojen bod. Na Euru su, kao i Hrvatska, zapeli u osmini finala. S treće pozicije iza Njemačke i Poljske probili su se u nokaut fazu gdje su zaustavljeni od kasnijeg polufinalista Walesa.

Hrvatski reprezentativci još nisu odmjeravali snage sa Sjevernim Ircima te će nadolazeći ogled tako biti premijerni međusobni susret ovih momčadi. Tako će se Vatreni osjetiti atmosferu Belfasta u kojem bi se mogao oriti viralni navijački hit.

Ipak, prije ovih testova, izabranici Ante Čačića u listopadu gostuju kod Kosova i Finske u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tomicalomica 29.09.2016.

    Ovog Šukera doslovno svi nogometni savezi ignoriraju , daleko od toga da recimo reprezentacije iz top 20 ne bi igrale ptijateljske s nama , ali ovog tipa nitko ne uzima za ozbiljno :-(....zato igramo tuneup tekme sa liliputancima kao San marino i Moldavija

  • 28.09.2016.

    Plavi slavonac ne igraju s njima jer je teško doc do njih

  • Dr.Gonzo. 28.09.2016.

    Opa, i za nas "Irce" nesto, ovo se mora ici pogledat .

Komentiraj...
Vidi sve komentare