To je to što me zanima!

Već je počelo: Karta za istok za Dinamo - Plzen 'samo' 400 kn!

Iako su ulaznice za utakmicu Dinama i Viktorije Plzen 21. veljače personalizirane i glase na ime i prezime, već su se pojavili oglasi u kojima traže dva i pol puta veću cijenu od kupovne
Vidi originalni članak

U prvih pola sata prodano je tisuću ulaznica, redovi su bili do popularnog 'pimpeka', poznate skulpture bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica, a neki su pred maksimirski 'ticket point' došli u tri ujutro i čekali na debelom minusu.

Do kraja dana prodano je 10 tisuća karata!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nema nikakve sumnje, Maksimir će 21. veljače na uzvratu protiv Viktorije Plzen biti pun do vrha! Prva utakmica šesnaestine finala Europske lige je 14. veljače u Plzenu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grad opet živi za Dinamo, a šverceri zadovoljno trljaju ruke. Iako su ulaznice za uzvratnu utakmicu personalizirane i glase na ime i prezime, već su se pojavili oglasi u kojima se traži i dva i pol puta veća cijena od kupovne.

Stotinjak ljudi bilo je u redu gotovo dva sata prije nego što su se otvorile blagajne. U to vrijeme neki Dinamovi igrači prolazili su tim putem i, gotovo u nevjerici, gledali su ljude kako se smrzavaju čekajući taj zlata vrijedan papirić.

Kasnije su se dinamovci pojavili na blagajni i prodavali su navijačima karte, pričali su s njima i fotografirali se. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Bravar_zločinac 08.02.2019.

    Ovo je prolaz, nisu ovi nešto posebno, a dalje kako bude

  • kele2 07.02.2019.

    Sad će biti 15000 tisuća gledatelja i reći će kakva atmosfera na praznimiru

  • dylan 07.02.2019.

    Za deset ulaznica kupiš dobar smart led TV gajbu pive i složite kućno kino i zamisli sve ti to ostaje za slijedeće tekmu EL i LP sve osim gajbe pive

Komentiraj...
Vidi sve komentare