To je to što me zanima!

Već nakon prve utakmice odlučili su zadržati Drpića

Nives zna kako razveseliti toplokrvnog muža, pišu njemački mediji, a Karlsruhe je objavio kako su se samo nakon tjedan dana odlučili zadržati Drpića
Vidi originalni članak

Dino Drpić je u nedjelju odigrao prvu utakmicu za Karlsruher (poraz od Bochuma 2-0). Bivši Dinamov branič došao je u njemački Bundesligaš na posudbu do ljeta. No nakon samo jedne utakmice Karlsruher je najavio da će otkupiti Dinov ugovor.
- Da, odlučili smo se zadržati Drpića. Ponudit ćemo mu ugovor na dvije godine nakon što mu istekne posudba - izjavio je sportski direktor KSC-a Rolf Dohmen naglasivši:
- Mogućnost da ispadnemo u 2. Bundesligu ne mijenja na stvari. S naše strane, Drpiću će svejedno biti ponuđen ugovor do lipnja 2011. godine.
I Drpić je zadovoljan raspletom.
- Dolazak u Bundesligu i priključivanje momčadi Karlsruhea smatram svojim novim početkom - izjava je koju je 27-godišnji stoper dao na jednom od prvih druženja s novinarima koji prate klub.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CL 65AMG 04.02.2009.

    Drpić je dobar igrač,malo neposlušan,ali ništa strašno! Sam je držao cijelu dinamovu obranu i da nije bilo njega,Hajduk bi već daleko odmakao šta i oću u proljetnom dijelu! Sretno,Dino!

  • haubica 04.02.2009.

    džabalebaroš

Komentiraj...
Vidi sve komentare