To je to što me zanima!

Već tri tjedna muči me koljeno, ne znam hoću li na okupljanje...

Lovre Kalinić izašao je u poluvremenu utakmice između njegovog Genta i Genka, u pitanju je ozljeda koljena koja ga muči već tri tjedna i zbog koje bi mogao propustiti okupljanje reprezentacije...
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme imam problema s koljenom, na injekcijama sam i branim ozlijeđen, ali bol je postala prejaka, jednostavno sam morao zatražiti zamjenu, kazao je golman Genta i hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić.

Cijela priča odvrtjela se nakon što je Lovre Kalinić na golu Genta primio tri gola u prvom poluvremenu susreta s Genkom, nakon čega je ostao u svlačionici. Krenule su špekulacije kako je u pitanju taktička zamjena, odnosno, da ga je trener ostavio u svlačionici zbog loše izvedbe, no to nije istina. 

- Već tri tjedna muči me koljeno, sa zadnje strane koljena osjećam bol i primam injekcije. Unatoč problemu želio sam braniti jer sam želio pomoći klubu, ali bol je jednostavno postala prejaka, i morao sam zatražiti zamjenu – kazao je Lovre te otkrio kako će sutra na dodatne preglede. 

- Ovako dalje ne ide, moram znati što je u pitanju, kako bi što prije zaliječio problem. Sutra ću obaviti pregled magnetskom rezonancom i onda ću preciznije znati o čemu je riječ i koliko će trajati oporavak. 

S Lovrom ili bez njega, Hrvatsku čeka ogled s Englezima u okviru Kupa nacija:

- Ne znam što bih vam rekao, nadam se da ozljeda nije teža, te da ću moći, ali prije detaljnih pregleda i nalaza ne želim ništa govoriti i prognozirati. Nadam se najboljem  – zaključio je Kalinić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Captain Obvious 08.10.2018.

    Zbog jedne loše utakmice protiv Španjolske odmah ga treba izbacit iz reprezentacije sudeći po komentarima. Ma kad bolje razmislim samo idiot bi igrao za Hrvatsku sa ovakvim navijačima. Najpametniji su ovi što su se oprostili jer tko može zadovoljiti ovu ogorčenu, ljutu bagru kojim je sve na svijetu krivo. Lovre moj drži se ti svoje karijere i kluba i ne odazivaj se reprezentaciji ko ih hebe.

  • ToniMontana 08.10.2018.

    Hrvatska nazalost ima samo Kalinica

  • danko1471991 08.10.2018.

    Pa Hvala Bogu!Livakovic bez obzira sto je mlad za tebe je Buffon i ne znam po kojim kriterijima si ti prije njega(valjda po godinama)...mali ima puno brže reflekse od tebe sto je za golmana ključno...pa u zadnjih 15 godina samo Dalmatince na golu imamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare