To je to što me zanima!

Vedran Runje ipak dvoji: Možda i odem iz Lensa

Hrvatski golman načelno je dogovorio ostanak u francuskom drugoligašu, no ostavio je prostor za preokret. Dođe li prava ponuda, otići će iz Lensa
Vidi originalni članak

Dogovor je da ostanem u Lensu. No dođe li u klub ponuda koja će zadovoljiti i Lens i mene, moguće je da ipak odem, rekao je Vedran Runje, koji je prije samo nekoliko dana izjavio da definitivno ostaje na stadionu Felix Bolleart. No čini se da se 32-godišnjem Sinjaninu ipak ne ostaje u klubu koji je prošle sezone ispao iz prve francuske lige.
- Imao sam neke ponude, tražila su me dva ili tri kluba. Ali s njim se nisam dogovorio i zasad ostajem - dodao je Runje, za čije su usluge ranije interes pokazali PSG, Monaco, pa čak i višestruki prvak Lyon, koji je ovog ljeta ostao bez Gregoryja Coupeta.
Po Transfermarktu, drugi golman hrvatske reprezentacije vrijedi 3,5 milijuna eura. Za pretpostaviti je da bi ga Lens pustio ako netko od zainteresiranih uplati tu cifru. Monaco bi to mogao platiti, osobito ako se ostvari najava odlaska Talijana Flavija Rome, koji se nakon sedam sezona zasitio života u Monte Carlu. Preostali golmani u konkurenciji (Ruffier, Thuram-Ulien, Vallaurio) ipak nisu kapacitet za "jedinicu" kluba s ambicijama koje redovito ima Monaco. Samim time, Monaco je vjerojatno i najveći kandidat za dovođenje Runje. Pogotovo s obzirom da PSG nije prodao Mickaëla Landreaua, a Lyon je iz Nice doveo talentiranog 21-godišnjaka Huga Llorisa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare