To je to što me zanima!

Veh: Džeko je karakter, ne zamjeram mu baš ništa...

Trener bundesligaškoga nogometnog prvaka Wolfsburga Armin Veh (48) obećao je da Edinu Džeki neće uzeti za zlo želju da napusti klub
Vidi originalni članak

Ne vjerujem u ljutnju - izjavio je novi trener Bundesligaša na pitanje hoće li Džekin jasan stav da želi prijeći u redove AC Milana prouzročiti promjene u njegovu statusu. Sam je bosanski nogometaš izjavio da je razgovor s Vehom bilo ugodan i korektan. Trenerove su gospodske manire također pohvalili i Džekini savjetnici, Alen Augustinčić i Irfan Redžepagić.
- Na kraju smo postigli konsenzus. Želimo i u novoj sezone nizati uspjehe. Edin nam za njih treba i zato će ostati. Rekao sam mu najiskrenije što sam mogao da nam je neophodan - istaknuo je Veh otklonivši mogućnost da bi prema svom 23-godišnjem centarforu mogao primijeniti ikakve odgojne metode:
- Moram se uživjeti u Džekin stav, moram ga razumjeti. Dobar je on dečko. Sviđa mi se njegov karakter.
Na pitanje kada će ponuditi produženje ugovora ponajboljem igraču i kakve će ta ponuda uvjete sadržavati, Veh je “stao na loptu”.
- Polako. Glavno je da smo riješili pitanje Džekina ostanka. Zasad je to više nego dovoljno. Na produženju njegova ugovora radit ćemo u tjednima koji dolaze - prenosi trenerovu izjavu Kicker.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Shady 29.06.2009.

    ej Diego........Olić je za njega izmislio nogomet, priznajem da je dobar, sve to stoji ali momak treba da odigra u nekoj jacoj ligi pa da vidimo na cemu smo, u Njemackoj mogu svi malo bolji igrači uspjeti,a sto se tice da ce BiH na SP, nezanima me uopce, ja znam da ce tamo Hrvatska a protivnici me ne zanimaju !

  • rođin rođo1 29.06.2009.

    @brkang kao prvo nemoraš momka toliko izvrijeđat pa nakraju i omalovažit njegovih 26 golova u BL-i.da se razumijemo u BL-i namože makar ko postić 20i kusur golova.glede golova kakve su golove zabijali ŠUKER i PANČEV nikake manje više bez atrakcije ali su bili u pravo vrijeme na pravom mjestu i postigli su odlične uspjehe u svoim karijerama.

  • diego_1 29.06.2009.

    nije on nista umislio nego je jednostavno jedan od najboljih napadaca na svijetu trenutno...ja znam da je nekima krivo sto to nije olic,petric ili mozda zigic....bosna nikad nije bila jaca sto dokazuju kvalifikacije za sp...to neki ne zele vidjeti....ajmo dijamanti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare