To je to što me zanima!

Vejić pogodio za pobjedu, Rosso debitirao u bijelom

Hajduk je u Antalyji pobijedio kineski Šangaj 1-0 golom Hrvoja Vejića u 86. minuti. Zaigrala su 22 igrača, u svakom poluvremenu po jedna momčad
Vidi originalni članak

Taj Miše stvarno ne zna izgubiti utakmicu. U prvenstvu, u Kupu, na Dvoranskom, sada i u prijateljskoj utakmici... Hajduk je u Antalyji pobijedio Šangaj 1-0, iako je Hajdukov trener dao priliku gotovo svim igračima koje ima u kadru. Na tribinama su ostali tek Brkljača, Rubil i Jonjić, svi ostali su zaigrali pred stotinjak gledatelja u turskom ljetovalištu.
Subašić na golu, Jertec, Pandža, J. Buljat i Strinić u obrani, Gabrić, Andrić, Skoko i M. Buljat u sredini, Ibričić ispred veznog reda, a iza usamljenog napadača Kalinića. Tako je izgledala Hajdukova početna postava protiv druge momčadi kineskog prvenstva. Osim zamjene Jertec - Rubil, ista je to momčad koja je pobijedila Šibenik u zadnjem jesenskom kolu. Kinezi su bolje krenuli, no Hajduk je brzo preuzeo kontrolu i imao tri-četiri dobre šanse.
U nastavak je Miše poslao 11 novih igrača. U srcu obrane Hrvoje Vejić, na pozicii zadnjeg veznog Giovanni Rosso. Došao je Rosso (36) ljetos u Hajduk, no ovo mu je prva utakmica u bijelom dresu. Sanjao je o igranju u Hajduku, konačno je san i ostvario. Konačno zdrav, u dresu s brojem 21, zaigrao je ispred stopera vejića i Aračića.
A baš je povratnik iz Rusije Vejić i odlučio utakmicu. Manje od pet minuta prije kraja Tičinović je izveo korner, najviše je skočio baš Hajdukov reprezentativac i zabio jedini gol na utakmici. Oremuš je u 60. minuti pogodio stativu, Šangaj je zamalo zabio i sam sebi... Sve u svemu, niz Ante Miše ide dalje, Hajduk se pobjedama priprema za lov na naslov.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • majmun66 27.01.2009.

    Ha,debitirao,a u klubu je već pola godine.Igračina,nema šta

  • Superman 27.01.2009.

    BRAVO HAJDUK!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare