To je to što me zanima!

Vekić izgubila šesti meč u nizu, Petra Martić slavila u tri seta

Prije nastupa na Australian Openu, Donna Vekić i Petra Martić odigrale su prve mečeve na tvrdoj podlozi ove godine. Donna je u Melbourneu ispala od Pironkove (6-1, 4-6, 2-6), a Martić je dobila Lapko (4-6, 6-3, 6-2)
Vidi originalni članak

Nakon dvotjedne karantene i početka treninga na australskoj tvrdoj podlozi, hrvatske su tenisačice krenule s 'pripemnim' turnirom u Melbourneu, ali za jednu je put stao već na prvoj prepreci. Dok je Petra Martić izborila plasman dalje i meč protiv boje iz ogleda Rogers - Peterson, Donna Vekić je peti put zaredom izgubila od bugarske tenisačice Pironkove.

Obje su na teren izašle oko pet sati ujutro po hrvatskom vremenu te se na njemu zadržale oko dva sata, ali s polovičnim usjehom. Petra Martić nije dobro krenula u meč te je odmah izgubila servis kao i još dva u prvom setu te je izgubila sa 6-4. Loše je krenula i u drugi set odmah s izgubljenim servisom, ali uspjela je napraviti preokret te je slavila sa 6-3.

ABU DHABI Vekić izgubila na otvaranju sezone u 'dvoboju Hrvatica'

U odlučujućem je setu Lapko bila ta koja je tri puta gubila servis, a Petra samo jednom što je bilo dovoljno za 6-2 u trećem setu i pobjedu na startu. Donna Vekić nije uspjela doći do prve pobjede protiv spomenute Pironkove iako je bilo prilike za to. Vrhunski je krenula u prvi set i nakon pola sata imala 6-1.

Ulaskom u drugi set napravila je break za 2-0 i tu su stvari pošle po krivom jer je odmah izgubila spomenutu prednost te je u odlučujućim trenucima seta izgubila svoj servis, a Cvetana je sa 6-4 u drugom setu izjednačila stanje na semaforu. U odlučujućem su setu tenisačice zadržale prednost servisa do 2-2, a onda je naša Donna dva puta zaredom izgubila servis te na kraju i po peti put zaredom izgubila od Cvetane Pironkove.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • coravnaobaoka 01.02.2021.

    Osjetila kardan od onog bradatog kuhara pa bacila reket i loptu u zaborav

  • 01.02.2021.

    Ja mislim da je počela gledati dečke. Tenis - doviđenja.

  • doormat 01.02.2021.

    Tenis nam sve više propada kao sport, dok Srbima raste što je objektivno i činjenično realno adekvatno stanje, koje nije eseptirano samo od strane neregularno ciničnih ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare