To je to što me zanima!

Vekić nastavlja s pobjedama, Čilić siguran protiv Francuza

Dvoje hrvatskih predstavnika plasiralo se u treće kolo jakog turnira u Miamiiju. Svoje prepreke prošli su Marin Čilić i Donna Vekić, a noćas na teren izlazi i Petra Martić...
Vidi originalni članak

Donna Vekić u Miamiju je uhvatila ritam pobjeda. U drugom kolu turnira iz Premier serije svladala je 24. nositeljicu, Ruskinju Elenu Vesninu, sa 6:3, 6:7 i 6:1 te se plasirala u treće kolo, čime je izjednačila uspjeh iz 2014. godine. 

Od samog početka obje su tenisačice držale visok intenzitet igre, no Vekić je manje griješila pa je dobila prvi set. U sljedećoj dionici nijedna igračica nije iskoristila po četiri break lopte, a u tie-breaku bila je uspješnija Ruskinja.

Nakon toga, naša tenisačica zatražila je medicinski time-out zbog problema s nogom. Ipak, Donna je u trećem setu pokazala karakter i uvjerljivo otišla do pobjede, realiziravši svoju treću meč loptu na servis Vesnine. 

Nešto teže od očekivanog prolaz u treće kolo izborio je i Marin Čilić. Međugorac je pobijedio Francuza Pierre-Hugues Herberta sa 7:5 i 6:3 nakon sat i pol vremena igre.

Naš najbolji tenisač još uvijek se muči s ubačajem prvog servisa, koji je danas bio na 60 posto. Čilić je odmah na početku oduzeo servis Francuzu, no kod 4-3 izgubio je svoj. Ipak, uspio je ubrzo napraviti još jedan break i osvojiti prvi set. Slično je počeo i drugi dio, ali ovaj put naš tenisač bio je uvjerljiviji i s još jednim breakom na kraju došao do pobjede. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ACM_1899 23.03.2018.

    A Đoković ispao opet. Čovjek je jedva na nogama stajao tokom cijelog meča.

  • mentalist1 23.03.2018.

    Nema kladionicarskog eksperta bilog,koji pogada oko 5 %. Nevjerojatan kladionicar,vjerojatno su ga ulovili kamatari:)

  • Dustov 23.03.2018.

    Ima dobar zdrijeb i podloga vise pase nego iw,forhend mu je odlican puno ubitacniji nego u iw.projekcija zdrijeba rubljov 3.kolo pa onda isner,pa mozda chung i onda nole ili shvarcman.zdrijeb bolji nego u iw svi igraci koji mu pasu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare