To je to što me zanima!

Vekić osvojila tek četiri gema, 'Australka' Ajla izbacila Jelenu

Donna Vekić izgubila je na startu turnira u Shenzhenu porazom od Zarine Diyas u dva seta (3-6, 1-6). Ajla Tomljanović pred 'domaćom' publikom izbacila je Janković
Vidi originalni članak

Donna Vekić otvorila je 2015. godinu porazom na ATP turniru u Shenzhenu. Bolja od hrvatske tenisačice bila je Zarina Diyas iz Kazahstana u dva seta 6-3, 6-1.

Donna je dobro otvorila meč protiv kazahstanske igračice, uzela joj je servis, ali je brzo pala u igri. Držala se do 2-2, nakon čega je osvojila još samo dva gema. 

Ajla Tomljanović, koja od prošlog ljeta ne nastupa za Hrvatsku, već za Australiju, pobijedila je na startu turnira u Brisbaneu srpsku igračicu Jelenu Janković.

REUTERS/PIXSELL

Ajla je protiv šeste nositeljice turnira slavila u dva seta (7-6, 6-0). 

- Moji korijeni su hrvatski, nikad neću zaboraviti gdje sam rođena, ali čast mi je igrati za Australiju. Kad sam vidjela ždrijeb znala sam da ću morati biti fenomenalna.

- Nisam imala što izgubiti. Dobar rad na pripremama podigao mi je samopouzdanje - rekla je Ajla koja je prvi put igrala pred "domaćom" publikom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ludilovac 09.01.2015.

    zašto navodnici? ona igra pred domaćom publikom...a i ne zanima nas previše od koga je izgubila ili koga je pobijedila...imamo svoje sportašice i o njima bi trebalo pisati...

  • armada20 05.01.2015.

    Čini mi se da od Vekićke ni ove sezone nemamo šta očekivat,a Konjuh je već krenula dobro u sezonu,razbila Barthel 6:2 6:1

  • korisnik1401 04.01.2015.

    ovo je ana ivanovic na slici a ne jelena jankovic

Komentiraj...
Vidi sve komentare