To je to što me zanima!

Vekić: Prvi cilj sam ostvarila, dobar je to dar za 18. rođendan

Donna Vekić u prvom kolu Wimbledona slavila je 6-4, 4-6, 6-4 protiv Roberte Vinci i prvi put izborila drugo kolo u All England Clubu. Lijep poklon za 18. rođendan
Vidi originalni članak

Baš sam zadovoljna igrom. Meč je bio jako napet, Vinci je igrala dobro i morala sam biti strpljiva, rekla je 17-godišnja Donna Vekić nakon premijerne pobjede u Wimbledonu.

Sunce je već debelo zalazilo, pa je sudac odlučio dopustiti igračicama da odigraju još gem. Nasreću, Donni je to na terenu 16 bilo dovoljno. Slavila je 6-4, 4-6, 6-4 protiv Roberte Vinci i prvi put izborila drugo kolo u All England Clubu.

- Bio je ovo poseban dan za mene jer strašno sam željela pobijediti u prvom kolu. Mogu reći da sam ostvarila prvi cilj na svom najdražem turniru - rekla je Osječanka, koja će u subotu postati punoljetna:

- Lijep je to dar za 18. rođendan.

Naša Fed Cup reprezentativka pohvalila se na Twitteru kako je u Wimbledonu trenirala i sa Stanom Wawrinkom, a kojem je nedavno u šali ponudila sebe za trenera:

- Ali Donna, prvo moraš osvojiti Wimbledon - odgovorio joj je Švicarac.

I njezin trener David Felgate oduševljen je načinom na koji je Vekić pobijedila.

- Pokazala je zrelost u trećem setu, ostala je strpljiva i mirno privela meč kraju. To je nešto po čemu se vidi da je napredovala - rekao je engleski trener, koji s Donnom radi već četiri godine.

U četvrtak će, osim Donne, na teren senzacionalni kvalifikant Ante Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bad Blue Boy 26.06.2014.

    Čestitke!!!!E i sad se mozes legalno "pucat" - sjeti me se ponekad!!!!!!!!!!!

  • strmi007 26.06.2014.

    bravo

  • 26.06.2014.

    Mislim da ćemo nakon dugo vremena opet imati tenisačicu u samom vrhu svjetskog tenisa. Bravo Donna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare