To je to što me zanima!

Vekić u polufinalu San Josea! Juri prema top 20 na svijetu

Amerikanka je pala u drugom setu, odnosno Vekić je prebacila u brzinu više i vezala sve osvojene gemove uz tri breaka. Set je završio sa 6-0 za našu predstavnicu
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u polufinale WTA turnira u San Joseu pobjedom u dva seta 7-5, 6-0 protiv Amerikanke Kristie Ahn u četvrtfinalu nakon sat i 27 minuta igre.

Nije sve dobro krenulo jer je Vekić već u trećem gemu izgubila servis, međutim uspjela se iščupati i u desetom gemu iskoristiti četvrtu break priliku.

Uhvatila je ritam i dobro pogađala pa je dva gema nakon stigla i do drugog breaka u prvom setu pa povela 1-0.

Amerikanka je pala u drugom setu, odnosno Vekić je prebacila u brzinu više i vezala sve osvojene gemove uz tri breaka. Set je završio sa 6-0 za našu predstavnicu.

Vekić će u polufinalu igrati protiv Bjeloruskinje Arine Sabalenke, a osvajanjem turnira u San Joseu bit će korak bliže ulasku u top 20 tenisačica svijeta. Trenutno je na 25. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Antonio1994 03.08.2019.

    Donna bi mogla I osvojit turnir uz malo sreće, poboljšala je svoju igru.. Bravo!!!

  • Vexido 03.08.2019.

    nisam ni znao da su nase poprilicno dobre u tenisu , 25. Vekić , 21. Martić , čini mi se da se premalo pozornosti daje ženskom tenisu... a možda je tako i bolje za njih

  • dottie 03.08.2019.

    Gledao sam drugi set..Ahn sva neka u zavojima cura se raspada, ali to ne umanjuje pobjedu. Ako prode Sabalenku mogla bi je Sakkari cekati u finalu sto znaci velike sanse za turnir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare