To je to što me zanima!

Veleslalom otkazan, treće mjesto Ivice poništeno...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivica Kostelić baš nema sreće. Nakon što je u prvoj vožnji veleslaloma zauzeo odlično 3. mjesto, veleslalom je otkazan zbog lošeg vremena...
Vidi originalni članak

Baš kad smo se ponadali da će Ivica Kostelić ostvariti odličan rezultat u Adelbodenu, utrka veleslaloma je zbog nepovoljnih vremenskih prilika otkazana. Kostelić je u prvoj vožnji zauzeo odlično treće mjesto u skraćenom veleslalomu.
Utrka je nakon skijaša sa startnim brojem 59 isprva prekinuta, da bi ju organizatori naposljetku otkazali. Zbog preostalih osam skijaša koji nisu mogli nastupiti čelnici FIS-a proglasili su utrku nevažećom. Start utrke je prvo bio odgođen za sat i 15 minuta, nakon čega se start pomaknuo 200 metara niže. Podsjetimo Ivica Kostelić je u prvoj vožnji zaostao 0.55 sekundi za vodećim Davidom Simoncellijem.
Najbolji rezultat Ivice Kostelića u veleslalomu je drugo mjesto prošle godine u Alta Badiji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Franky01 09.01.2010.

    Baš šteta.Ali nek je on dobro,bit će još utrka :D Sad je treći, možda u sljedećoj bude i prvi :D Ma svaka čast :)

  • mostovoj 09.01.2010.

    Zar se to ikad desilo da se utrka NASTAVI drugi dan pa da mozes reci da ovi iz FIS-a seru. Razmisli prije nego bubnes

  • nikola87 09.01.2010.

    Šteta... Baš ovi iz FIS-a seru... pa mogla se utrka nastaviti sutra, a slalom prebaciti za ponedjeljak... al, naravno nema domaćih švicaraca među prvima pa će se sve morati ponovno odvoziti jednog dana... U svakom slučaju, BRAVO PROFESORE!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare