To je to što me zanima!

Velik plan na Poljudu za veći proračun: ‘Bila’ tvornica novca

Od ponedjeljka počinje kadrovska reorganizacija kluba na svim razinama te potpuni zaokret u radu marketinga. Uvođenjem brojača poboljšat će se naplata ulaznica...
Vidi originalni članak

Ako se ostvare najave Hajdukova predsjednika Hrvoja Maleša, Poljud bi uskoro trebao postati prava tvornica novca. Od ponedjeljka počinje kadrovska reorganizacija kluba na svim razinama te potpuni zaokret u radu marketinga. Uvođenjem brojača poboljšat će se naplata ulaznica i uvesti red na stadionu, a organizacijom velikih prijateljskih utakmica širit će se baza pretplatnika.  

Prva momčad uskoro će dobiti novog trenera, ali i izgubiti velik broj poznatih lica. Čak 60 posto prvotimaca ne zadovoljava kriterije tog novog, velikog Hajduka, pa će njima biti ponuđen raskid ugovora. 

Novi Hajduk trebao bi biti sastavljen od mladih igrača, čija će prodaja u budućnosti osigurati značajan priljev novca. Suradnja s velikim klubovima, poput Barcelone, Lazija, Benfice... Hajduku će jamčiti pojačanja po pristupačnim cijenama te tržište za plasman vlastitih igrača. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Zoro_1 22.05.2011.

    Haha...nešto mi je ovo poznato, jel ovo prepisuju svake godine iste tekstove od prijašnjih sezona ili?Ma nema ništa od toga dok nebude 1 čovijek glavni, uzalud puste fraze,...uvijek osto.

  • Alfred Jodl 21.05.2011.

    Znam novo ime trenera hajduka.Provjerene informacija u ponedilja predstavljanje u 12 h.Ali neću vam još reć......Ali znan sazna san od ljudi bliskih mili nižetiću

  • 21.05.2011.

    Kupite Mamica i novac nece biti problem, ali problem je ,sto ga Dinamo nece dati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare