To je to što me zanima!

VIDEO Šok za United: Brighton prvi put slavio na Old Traffordu, Ronaldo susret počeo na klupi

Ten Hag je već krajem prvog dijela digao Ronalda na noge i poslao ga na zagrijavanje. Zamišljena i smrknuta lica, pogleda uglavnom prema podu, uvidio je da formacija s Eriksenom u vrhu napada ne funkcionira
Vidi originalni članak

Trebat će nešto više od mrkog pogleda i 'peglanja' karaktera s Cristianom Ronaldom. Manchester United Erika ten Haga izgubio je 1-2 na Old Traffordu na otvaranju nove sezone Premier lige od Brightona, koji do sada nikada nije slavio na 'teatru snova'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrlo loše prvo poluvrijeme odigrali su 'crveni vragovi' u čijoj igri nije bilo glave i repa niti Ronalda u prvoj postavi. Portugalac je nakon sukoba s nizozemskim menadžerom susret započeo na klupi. Brighton se odlično postavio, pružio bolju igru i zasluženo stigao do dva pogotka.

Oba je postigao Pascal Gross. Prvi u 30., drugi devet minuta kasnije. I oba puta bio je na pravom mjestu. Treba istaknuti pogubljenost nogometaša Uniteda nakon što su primili prvi pogodak i osjetilo se da nešto ne štima. Pa je drugi pogodak stigao samo kako potvrda vrlo loše predstave.

Ten Hag je već krajem prvog dijela digao Ronalda na noge i poslao ga na zagrijavanje. Zamišljena i smrknuta lica, pogleda uglavnom prema podu, uvidio je da formacija s Christianom Eriksenom u vrhu napada ne funkcionira.

I u nastavku je Ronaldo dobio priliku. Ušao je u 53. minuti umjesto Freda i točno 15 minuta kasnije Manchester je smanjio zaostatak. Bruno Fernandes je ubacio iz kornera, tamo je Dalot bio kod lopte, no Brightinovi braniči i golman su se spetljali pa je Mac Allister postigao autogol.

United je proigrao, Ronaldo je donio žustrinu u napadu, probudili su se i ostali nogometaši, namjestio je fantastičnu priliku za Rashforda, koji je promašio 'mrtvaca' u situaciji jedan na jedan.

Brighton se povukao, United je opako pritisnuo zadnjih 15-20 minuta i premda je pogodak visio u zraku do njega nije došlo. Momčad Erika ten Haga tako je doživjela poraz u Nizozemčevu debiju na klupi i još je puno posla pred svima.

Ako će igrati kao u drugom poluvremenu, navijači se imaju čemu nadati. No, rezultati su ti koji se broje i pamte.

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE:

Istovremeno su Leicester City i Brentford podijelili bodove odigravši 2-2 (1-0), a posljednji dvoboj 1. kola kasnije u nedjelju će igrati West Ham United i Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • cimioko 07.08.2022.

    Varane je pao u formi jos dok je bio u Realu zato su ga se riješili ali i kao takav je dr za ovog panja Magurrea

  • 07.08.2022.

    Dok igra Maguire (i jos kapiten) nema napretka.... zasticen ko licki medjed....

  • Space Burek 07.08.2022.

    Unitedu i ten Haagu će trebati 2 sezone da nešto napravi... prvo se treba riješiti Ronalda, Maguirea, Freda i sličnih. A do kraja ovog mjeseca trebaju dovesti pravog napadača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare