To je to što me zanima!

Velika pobjeda Atletica: Diego Costa u završnici srušio Milan

Nogometaši Atletico Madrida stigli su na San Siru do važne 0-1 pobjede protiv Milana. Courtois je spašavao Španjolce, a onda je pobjedu donio Costa u 83. minuti
Vidi originalni članak

Na San Siru večeras su se sastale dvije momčadi koje su najviše razočarale, odnosno iznenadile ove sezone u Ligama petice. Sedmerostruki europski prvak Milan ne vidi izlazak iz krize, a probleme iz Serie A preselio je u najprestižnije europsko natjecanje u kojem im je težak udarac nanio Atletico Madrid.

Momčad Diega Simeonea nakon Primere nastavila je sa sjajnim nastupima i u osmini finala Lige prvaka pobijedivši 'rossonere' u gostima 0-1. 'Crveno-bijeli' su napravili veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale, a njemu ga je uspio uoči druge utakmice približiti junak Diego Costa.

Brazilac u španjolskom dresu donio je pobjedu u samoj završnici utakmice zabivši u 83. minuti glavom u rašlje Abbiatijeva gola. Costa je tako zabio u sve četiri utakmice u LP-u u kojima je igrao (pet golova). U atraktivnoj utakmici, kojoj je nedostajalo više golova, svojih prilika imao je i Milan, no sjajni Thibaut Courtois obranama je spriječio da lopte uđu u gol koje su završile u okviru.

- Bili smo bolji u najvažnijem trenutku. Pokazali smo jedinstvo, Courtois je jedan od najboljih golmana, uz njega se osjećamo sigurno. No ništa nije gotovo, imamo dobar rezultat, ali Milan je sjajna momčad. Mi nećemo biti pre samouvjereni - rekao je nakon utakmice Diego Costa.

No umjesto potencijalne pobjede, Seedorfova momčad će na Vicente Calderon s minimalnim zaostatkom, koji neće biti lako nadoknaditi protiv sjajnog Atletica.

Liga prvaka, osmina finala, prva utakmica:

Milan - Atletico Madrid 0-1 (Costa 83')

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Majstorsmora_2 20.02.2014.

    Tužno je gledat ovakav Milan, nadam se da ce što prije dovest igrace i nemam ništa protiv Seedorfa ali mislim da još nije spreman vodit ovakav klub kao što je Milan.

  • Colonel is back 20.02.2014.

    kako ju je zakucao u padu,i jos onaku laganu okomito padajucu loptu..svaka mu cast!

  • zokinjo 20.02.2014.

    ...Milan je trebao dobiti:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare