To je to što me zanima!

Velika pomirba: Cristiano je Lea Messija pozvao na večeru

Imamo sjajan odnos Messi i ja. OK, nismo još bili na večeri, ali pozivam ga sada, ispalio je Portugalac Cristiano Ronaldo nakon što je Lionel Messi priznao da mu veliki rival nedostaje u Španjolskoj
Vidi originalni članak

Uh, kakva večer u Monte Carlu. Pa ovome se nisu nadali ni najveći nogometni sladokusci. Prvo je cijela Hrvatska s nestrpljenjem čekala ždrijeb Lige prvaka koji je Dinamu donio susrete s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, a onda finale - proglašenje najboljeg igrača sezone u Europi.

Uefina voditeljica mikrofon je prvo predala argentinskom čarobnjaku Lionelu Messiju:

- Senzacionalna sezona i mene i momčadi, ma cijele Barcelone - počeo je na španjolskom skromni Lionel Messi, a potom je riječ dobio Cristiano Ronaldo:

- Prekrasna sezona za mene u Italiji, specijalna godina. Devet godina sam bio u Realu i to je za mene bio veliki korak. Osvojio sam dvije titule i s Portugalom Ligu nacije. Individualno sam odradio jako dobro, i kolektivno. Nova godina, novi rekordi - kazao je Cristiano Ronaldo.

IZABRALA 24SATA I UEFA Luka dobio nasljednika: Virgil van Dijk najbolji igrač sezone!

Argentinac je potom priznao:

- Nedostaje mi Cristiano, svima nam u Španjolskoj nedostaje - rekao je Messi kroz smijeh, a potom je Portugalac odgovorio:

- Imamo sjajan odnos Messi i ja. OK, nismo još bili na večeri, ali pozivam ga sada - ispalio je Ronaldo i nasmijao cijeli auditorij.

- Čak 15 godina ovaj frajer (Messi op.a.) i ja dominiramo istom pozornicom - rekao je portugalski golgeter koji je prošle sezone iz Real Madrida nakon devet godina prešao u Juventus i nastavio gdje je stao - s golovima.

KAKAV ŽDRIJEB Man. City stiže na Maksimir! Dinamo i na Šahtar i Atalantu

- Čini me ponosnim što sam u ovom društvu, s ovom dvojicom sjajnih nogometaša - priznao je pomalo sramežljivi Virgin van Dijk koji je nekoliko minuta kasnije došao na pozornicu i osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe za prošlu sezonu. Eto, možda i on u sezonama koje dolaze nadmaši individualna postignuća ovog puno iskusnijeg dvojca.

Često se pisalo o bahatosti Cristiana Ronalda i Lionela Messija, ali oni su večeras pokazali da su ljudi od krvi i mesa i za razliku od prošlih sezona pokazali su dostojanstvenost u porazu i uz pljesak su popratili Van Dijkovo osvajanje nagrade za najboljeg igrača Europe.

Čini se da su i verbalni sukobi i netrpeljivosti iza Messija i Ronalda i to je ono što mora veseliti svakog ljubitelja nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mestar 29.08.2019.

    Neprijatelje izmisljaju mediji, politicari i mutljarosi za euforiju, jer se na euforiji naj vise zaraduje, pere, skupljaju jeftini poeni, dere itd.kad je mase zaludene euforijom pa i neosjete da to oni sve placaju.

  • 29.08.2019.

    Te navodne svađe su izmislili sponzori ali mediji jer se na rivalstvima jako dobro zarađuje

  • NIKE 29.08.2019.

    2 Boga ove igre. Uh nogomet će biti samo odličan sport kada oni odu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare