To je to što me zanima!

Veliki adut Osijeka išao pod nož i neće više zaigrati ove godine?

Bijelo-plavi su ga prošle zime platili dva milijuna i 250.000 eura, navijači su ga dočekali bakljadom u Gradskom vrtu. Kristijan Lovrić se ipak mučio s formom i ozljedom koju je sad sanirao
Vidi originalni članak

Navijači Osijeka dočekali su ga u kasnu večer posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka u Gradskom vrtu nakon mukotrpnih pregovora s Goricom. Od njega se očekivalo puno, da pomogne bijelo-plavima u napadu na naslov, ali pružio je jako, jako malo.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovrićev doček u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristijan Lovrić (26), kojega je Osijek platio 2,25 milijuna eura, obavio je ovaj četvrtak operaciju trbušnog zida u osječkom KBC-u. Zahvat je, kako su priopćili iz kluba, prošao u najboljem redu, a slijedi mirovanje pa rehabilitacija.

Oporavak od takve operacije obično traje oko mjesec dana. Nakon toga krilni napadač moći će se pridružiti treninzima, a kako je posljednje jesensko kolo HNL-a 12. studenoga, izvjesno je da Ogulinac više neće igrati ove godine.

- Hvala cijelom liječničkom timu na čelu s dr. Bornom Kovačićem. Zahvat je prošao dobro i razmišljam samo o što kvalitetnijoj rehabilitaciji. Idemo dalje u nove pobjede, jedva čekam vratiti se na teren - rekao je Lovrić.

Lovrić je ove sezone odigrao svega 177 minuta u četiri utakmice, a nijednu utakmicu nije imao punu minutažu. Gledajući cjelokupno razdoblje od dolaska u Gradski vrt, 16 nastupa, dva gola i dvije asistencije. Premalo za čovjeka takvog kalibra. Dolaskom 2023. i završetkom novog stadiona, krajnje je vrijeme da pokaže što zna. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIKE 22.09.2022.

    Mačak u vreći, jedino je dobra stvar što je lova ostala u HNL-u i pomogla Gorici s isplatom plaća.

  • mrzim vas sve 22.09.2022.

    Odlicna investicija Osijeka

  • axl44 22.09.2022.

    na isto im dođe, ionako neće ni prismrdit naslovu, kao i još neki najveći klubovi 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare